AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalniz Kurt kimleri canlandiriyor?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yalnız Kurt kimleri canlandırıyor?​

YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?
- Cihan Ünal – Davut Bahadır (Kumandan) Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan…
- Damla Colbay – Esra Türkmen. Benim adım Esra Türkmen…
- Hasan Denizyaran – Altay Kurtoğlu. Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım.

Yalnız Kurt Taki Doğan kim?​

Murat Han, Yalnız Kurt dizisinde Doğan karakterine hayat veriyor.

Yalnız Kurt ta kim kimdir?​

Yalnız Kurt ta kim kimdir?
Yalnız Kurt dizisinin oyuncuları arasında; Cihan Ünal, Hasan Deniz Yaran, Damla Colbay, Murat Han, Polat Bilgin yer alıyor. Cihan Ünal kimdir? Osman Sınav’ın yeni yapımı Yalnız Kurt’a 5 yıldır ekranlardan uzakta olan Cihan Ünal dahil oldu.

Yalnız Kurt daki yaşlı adam kim?​

Cihan Ünal – Davut Bahadır (Kumandan) Tam seksen bir yaşındayım. Ömrümü bir canavarla mücadele etmeye adadım, onu yenmeyi başaramadım. Pes etmedim, meşrebimde yok! Tanrı’dan tek isteğim ölmeden, Golyat denen canavarın, onun kanlı örgütlerinin, kirli ellerinin bu kadim topraklardan sökülüp atıldığını görmek.

Yalnız Kurt Davut Bahadır gerçekte kimi canlandırıyor?​

Cihan Ünal 22 Ocak 1946 tarihinde Taşköprü, Kastamonu’da dünyaya geldi. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Cihan Ünal ilkokulu Tosya ve Kırıkkale’de okudu.

Yalnız Kurt Mira kim?​

Yalnız Kurt Mira kim?
Yaprak Medine, Yalnız Kurt dizisinde Mira karakterine hayat veriyor.
Yalnız Kurt gündüz kim?​
Yalnız Kurt dizisinde Gündüz Selçuklu karakterini Temmuz Gürkan Karaca canlandırmaktadır. Temmuz Gürkan Karaca Kimdir? Birçok dizide rol alan yetenekli oyuncu Temmuz Gürkan Karaca, 1 Ocak 1987 tarihinde Afyon’da dünyaya geldi.
Yalnız Kurt Davut Bahadır kim?​
Yalnız Kurt dizisinde Davut Bahadır rolünü oynayan Cihan Ünal’ın hayatı ve kariyeri oldukça dikkat çekti. Türkan Şoray’ın eski eşi olan Cihan Ünal’ın kız kardeşi de ünlü bir isim çıktı.

Yalnız Kurt dizisi gerçek mi?​

Yalnız Kurt dizisi gerçek mi?
Yalnız Kurt dizisi uyarlama değil. Dizi Türkiye’nin yakın zamanına ışık tutacak ancak olayların kurgu olarak orjinal bir hikayeyle anlatılması bekleniyor.

Nizamettin köz kimi canlandırıyor?​

Adın Nizamettin Köz. Fakir bir ailenin çocuğuyum.

Semiramis Myers Hanzade kimdir?​

8 Temmuz 1996 doğumlu olan Yaprak Medine, Yalnız Kurt’ta Mira karakterini oynuyor. “Tam adım Semiramis Myers Hanzade… Babam Amerikalı… Hanzade soyadını da annemden aldım; annem saray soyundan geliyor.

Kurdoğlu Mira kimdir?​

Kurdoğlu Mira kimdir?
Mira. Amerikalı bir babanın ve saray soyundan gelen bir annenin kızıdır. Hiçbir ülkeye veya hiç kimseyle gönül bağı yoktur. Golyat’a çalışmaktadır.

Doğan sakınmaz gerçekte kimdir?​

Murat Han, 1 Mayıs 1975 tarihinde Ankara’da doğdu. Han, Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olduktan sonra Los Angeles’ta Stella Adler oyunculuk akademisini bitirdi. 9 yıl kadar Amerika’da yaşadı ve oyunculuk yaptı. 2007 yılında ilk filmiyle Altın Portakal ödülü kazandı.

Davut Bahadır hangi filmlerde oynadı?​

İlk defa 1971 yılında “Damdaki Kemancı” filminde oynadı. İkinci defa oynadığı sinema filmi ilk Türk korku klasiklerinden olan “Şeytan” oldu.

Yalnız Kurt dizisindeki karakterlere ve oyunculara dair detaylı bilgiler vermişsiniz, teşekkür ederim. Cihan Ünal'ın canlandırdığı Kumandan Davut Bahadır karakteriyle ilgili verdiğiniz bilgiler çok ilginç. Ayrıca Murat Han'ın Doğan karakterine hayat verdiği bilgisini paylaştığınız için de teşekkür ederim.

Yalnız Kurt dizisinin gerçek hayattan uyarlanmadığını ve Türkiye'nin yakın zamanına ışık tutacak ancak kurgusal bir hikayeyle anlatıldığını belirttiniz, bu bilgi de çok önemli. Ayrıca Nizamettin Köz'ün canlandırdığı karakter hakkında verdiğiniz bilgi de merak uyandırıcı.

Yaprak Medine'nin Mira karakterini oynadığı ve Semiramis Myers Hanzade karakterinin hikayesine dair bilgiler de ilginçti. Ayrıca Amerika'da oyunculuk eğitimi alan Murat Han'ın kariyer geçmişiyle ilgili verdiğiniz bilgiler de dikkat çekici.

Son olarak, Kumandan Davut Bahadır karakterini canlandıran Cihan Ünal'ın film kariyeri ve oynadığı önemli filmler hakkında bilgi verdiğiniz için de teşekkür ederim. Emeğinize sağlık!

Geri