AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalniz Kurt Cihan Unal neden ayrildi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yalnız Kurt Cihan Ünal neden ayrıldı?​

Pandemi öncesi, hem tiyatro sahnesinde hem de kamera önünde oyunculuğumu ve bunun yanında oyunculuk, sahne, diksiyon dersleriyle öğretmenliğimi sürdürüyordum. Pandemi sürecinin başlaması ile ben de herkes gibi durağan bir hayata geçtim, setlere ara verdim.

Davut Bahadır gerçek hayatta kimi canlandırıyor?​

Cihan Ünal 22 Ocak 1946 tarihinde Taşköprü, Kastamonu’da dünyaya geldi. Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Cihan Ünal ilkokulu Tosya ve Kırıkkale’de okudu.
Cihan Ünal Yalnız Kurt kimi canlandırıyor?
Ünlü oyuncu Cihan Ünal, Günaydın’a samimi açıklamalar yaptı. Osman Sınav imzalı ‘Yalnız Kurt’ dizisinde vatansever asker ‘Davut Bahadır’ karakterini canlandıran Ünal; “Karakterin, yılmadan doğru yolda kalma ve aynı kararlılıkla yoluna devam etme mücadelesi beni çok etkiledi.
Yalnız Kurt oyuncuları Kurtoğlu kimdir?
Hasan Denizyaran, Yalnız Kurt dizisinde Altay Kurtoğlu karakterine hayat veriyor. Oyuncu, son olarak İşte Bu Benim Masalım adlı yapımda yer almıştı. İstanbul doğlum Denizyaran, oyunculuk eğitimi aldı.

Cihan Ünal evlendi mi?​

Nazlı Tazebaye. 2000–2002Türkan Şoraye. 1983–1987Sabiş Kuzuoğlue. 1970–1978Cihan Ünal/Eşi

Cihan Ünal kaç yaşında?​

76 yaşında (22 Ocak 1946)Cihan Ünal / Yaş
Davut Bahadır hangi filmlerde oynadı?
İlk defa 1971 yılında “Damdaki Kemancı” filminde oynadı. İkinci defa oynadığı sinema filmi ilk Türk korku klasiklerinden olan “Şeytan” oldu.
Yalnız Kurt Altay Kurtoğlu kimi anlatıyor?
Dizide kendisini anlatan Altay Kurtoğlu şunları söylüyor: “Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım. Beni de öldürmek istediler, beceremediler; hayatta kaldım. Yirmi sene boyunca sokaklarda, yasadışı dövüşlerde ölümü aradım; karşıma çıkan ölüm değil geçmişim oldu.
Hasan Deniz Yaran, Yalnız Kurt dizisinde Altay karakterine hayat veriyor. Peki ama Altay kimdir? Yalnız Kurt dizisi oyuncuları arasında yer alan Hasan Deniz Yaran son bölümde dikkatleri üzerine çekti. Hasan Deniz Yaran sevilen dizide Altay Kurtoğlu olarak biliniyordu.
Ankara Devlet Tiyatrosu sanatçısı Hepşen Akar’ın kardeşi olan Cihan Ünal, ilk evliliğini Sabiha Tarhan ile yaptı. Bu evlilikten Irmak adında bir kızı oldu. İkinci evliliğini ise Mine filminin setinde tanıştığı Türkân Şoray ile yaptı.

Geri