AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalniz Kurt basrol oyunculari kim?

Editör

Yeni Üye

Yalnız Kurt başrol oyuncuları kim?​

Yalnız Kurt Oyuncu Kadrosu
- Cihan Ünal. Kumandan. Ben Davut Bahadır…
- Hasan Denizyaran. Altay. Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım.
- Damla Colbay. Sare. Ben Sare Türkmen…
- Kürşat Alnıaçık. Viking.
- Murat Han. Doğan.
- Polat Bilgin. Nizam.
- Hilmi Özçelik. Ahmet.
- Yaprak Medine. Mira.

Kara tahta oyuncuları kimler?​

Kara tahta oyuncuları kimler?
Kara Tahta dizisinin oyuncuları arasında; Miray Daner, Furkan Andıç, Cengiz Bozkurt, Kerem Aslanoğlu, Yasemin Yazıcı, Selen Uçer, Çiçek Dilligil, Mine Tüfekçioğlu, Nizam Namıdar yer alıyor.

Kara Para Aşk Ege kim?​

Atılay Uluışık’ın Kara Para Aşk dizisinde oynadığı Ege karakterinin kısa açıklaması ve resmi.

Üç kuruş Sahir müdür?​

Üç kuruş Sahir müdür?
Üç Kuruş
Format | Televizyon dizisi
Tür | Aksiyon Dram Polisiye
Senarist | Damla Serim (1-) Eset Akçilad (6-) Murat Uyurkulak (1-12)
Yönetmen | Sinan Öztürk

Yalnız Kurt oyuncuları kimler?​

YALNIZ KURT OYUNCULARI Hasan Denizyaran, Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Kürşat Alnıaçık, Polat Bilgin, Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökten Oktay Göztepe, Almina Günaydın.

Yalnız Kurt kimleri canlandırıyor?​

Yalnız Kurt kimleri canlandırıyor?
YALNIZ KURT DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?
- Cihan Ünal – Davut Bahadır (Kumandan) Ben Davut Bahadır… Nam-ı diğer Kumandan…
- Damla Colbay – Esra Türkmen. Benim adım Esra Türkmen…
- Hasan Denizyaran – Altay Kurtoğlu. Adım Altay Kurtoğlu… Anne babamı gözümün önünde öldürdüklerinde sekiz yaşındaydım.

Kara Tahta dizisi hangi diziden uyarlama?​

KARA TAHTA DİZİSİ UYARLAMA MI? Başrollerinde Furkan Andıç ve Miray Daner gibi isimlerin yer aldığı Kara Tahta dizisi Edirne’de çekiliyor. İlk çekimleri Sapanca Kartepe’de yapılan dizinin uyarlama olup olmadığı da merak konusu oldu. Kara Tahta dizisinin uyarlama olmadığı bilinmekte.

Kerem Arslanoğlu kaç yaşında?​

Kerem Arslanoğlu kaç yaşında?
1.78 m boyunda ve 75 kilo. 9 Kasım 1989, İstanbul doğumlu.

Kara Para Aşk Metin kim?​

Saygın Soysal’ın Kara Para Aşk dizisinde oynadığı Metin Dündar karakterinin kısa açıklaması ve resmi. Saygın Soysal ayrıldımı, Metin Dündar öldü mü? Babasız büyümüş, hayatı sokakta öğrenmiş olan Metin kafasına koyduğu her şeyi yapacak kadar azimli ve hırslıdır.

Kara para aşk cinayeti kim işledi?​

Kara para aşk cinayeti kim işledi?
KATİL ORTAYA ÇIKTI Ömer’in abisi olan polis Hüseyin’in katil olduğu ortaya çıktı. Olay gecesi Ahmet Denizer’i öldüren Hüseyin, arabada Sibel’i de görüp şok oluyor. Sibel olayın şoku ve şaşkınlığı içerisinde Hüseyin’e onu öldürmemesi için yalvarıyor ancak Ömer’in abisi soğukkanlı bir şekilde ikisini de öldürüyor.

Üç Kuruş Azad kim oynayacak?​

Üç Kuruş dizisinin Azade’si Sezin Akbaşoğulları 22 Nisan 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olan başarılı şarkıcı ilk çıkışını Beyaz Gelincik dizisindeki Ceren Aslanbaş karakteri ile yapıyor.

Üç Kuruş katili kim oynuyor?​

Üç Kuruş katili kim oynuyor?
Üç Kuruş dizisindeki İrfan karakteri araştırılıyor. Yeni sezonda izleyicinin karşısına çıkan Üç Kuruş dizisinin oyuncu kadrosu ve karakterleri arasında fark edilen İrfan’ı Diren Polatoğulları canlandırıyor. İşte Diren Polatoğulları hakkında bilgiler…

Yalnız Kurt kimi anlatıyor?​

Yalnız Kurt dizisi ABD Barış Gönüllülerinin Türkiye’ye gelişinin ardından yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını konu edinmektedir.

Yalnız Kurt Taki Doğan kim?​

Yalnız Kurt Taki Doğan kim?
Murat Han, Yalnız Kurt dizisinde Doğan karakterine hayat veriyor.

Yalnız Kurt Cihan Ünal kimi canlandırıyor?​

Ünlü oyuncu Cihan Ünal, Günaydın’a samimi açıklamalar yaptı. Osman Sınav imzalı ‘Yalnız Kurt’ dizisinde vatansever asker ‘Davut Bahadır’ karakterini canlandıran Ünal; “Karakterin, yılmadan doğru yolda kalma ve aynı kararlılıkla yoluna devam etme mücadelesi beni çok etkiledi.

"Yalnız Kurt" dizisinin başrol oyuncuları şunlardır:
- Cihan Ünal as Davut Bahadır (Kumandan)
- Hasan Denizyaran as Altay Kurtoğlu
- Damla Colbay as Esra Türkmen
- Murat Han as Doğan
- Kürşat Alnıaçık as Viking
- Polat Bilgin as Nizam
- Hilmi Özçelik as Ahmet
- Yaprak Medine as Mira
- Gökten Oktay Göztepe as Bilinmiyor
- Almina Günaydın as Bilinmiyor

"Yalnız Kurt" dizisi ABD Barış Gönüllülerinin Türkiye'ye gelişinin ardından yaşanan darbeleri, ihanetleri, cinayetleri, anarşi ve terör olaylarını konu almaktadır. Cihan Ünal dizide Davut Bahadır karakterini, Hasan Denizyaran Altay Kurtoğlu karakterini ve Damla Colbay Esra Türkmen karakterini canlandırmaktadır. Murat Han Doğan karakterine, Kürşat Alnıaçık Viking karakterine, Polat Bilgin Nizam karakterine, Hilmi Özçelik Ahmet karakterine ve Yaprak Medine Mira karakterine hayat vermektedir. Gökten Oktay Göztepe ve Almina Günaydın'ın canlandırdığı karakterler hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Geri