AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalitim membrani nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yalıtım membranı nedir?​

Membran, suyla daimi olarak temas halinde olan yüzeylerin alt ya da üst bölümlerine su geçişlerine engel olmaya yarayan bir tür izolasyon materyalidir. Bilindiği üzere çelik blok, tel ya da beton gibi materyallerin uzun seneler boyunca dayanıklı bir şekilde ayakta kalması gerekir.

Likit membran ne işe yarar?​

Sıvı membran son teknoloji su yalıtım ürünleri arasında yer alan bir üründür. Soğuk olarak uygulanan sıvı membran boya gibi sürülerek uygulanan ve uygulandığı bölgede tek parça bir su izolasyonu sağlayan bir meddedir. Prizlendikten sonra tamamen su geçirmez bir hal almaktadır.
PVC membran ne işe yarar?​
Çatı uygulamalarınızı güçlendirmek ve verimliliğini artırmak için son kat kaplama malzemesi niteliğindeki pvc membran, firmamızın çatı tamir – bakım ve yalıtım uygulamalarında da kullanılmaktadır.

Likit membran su geçirir mi?​

Likit membran su geçirir mi?
Likit membranlar, sıvı halde fırça, rulo veya sprey yardımıyla uygulanan su yalıtım malzemeleridir. Kolay uygulanırlar ve uygulandıkları yüzeylerde kuruduktan sonra yekpare(eksiz) ve su geçirmez bir membran oluştururlar.

Likit membran kaç metrekare yer yapar?​

Likit membran kaç metrekare yer yapar?
Yüksek ısılara dayanıklıdır. Çok hızlı kurur (24 saat) ve uygulanan kısmı hemen (8 saat) korumaya başlar. Çevre dostudur. 20 – 30 m2 (zemine göre değişmektedir.)

Çatı için hangi membran?​

Bitüm esaslı likit membran ve bitüm esaslı rulo membran malzemeleri, çatı izolasyonunda kullanılan en bilinen, en ekonomik ve performansı yüksek olan malzemelerdir.

En iyi membran hangisi?​

Dünyaca bilinen En iyi kaliteli mebran filtrelerden birisi Filmtec Membran Filtre 75 Gpd’dir. Aynı zamanda Türkiye’nin en iyi membran filtre olma özelliğine sahip olan Buzsu Code Membran Markasıda en iyi ve kaliteli membran filtresidir.
Likit membran ömrü ne kadar?​
Membranların ömrü yaklaşık olarak, 5 ile 10 sene arasın da değişiklik göstermektedir ve binayı korumaktadır.

Yalıtım membranı, suyla sürekli temas halinde olan yüzeylerin alt veya üst bölümlerine su geçişlerini engellemeye yarayan bir tür izolasyon malzemesidir. Genellikle yapı malzemelerinin uzun ömürlü olması için kullanılır.

Likit membranlar, su yalıtım malzemeleri arasında son teknoloji ürünlerdir. Soğuk olarak uygulanan bu membranlar, sıvı halde sürülerek uygulandıkları bölgede tek parça bir su yalıtımı sağlar. Prizlendikten sonra tamamen su geçirmez hale gelirler.

PVC membranlar ise çatı uygulamalarında sıklıkla kullanılan malzemelerdir. Çatıları güçlendirmek ve verimliliğini artırmak amacıyla son kat kaplama malzemesi olarak tercih edilirler.

Likit membranlar genellikle su geçirmezdir. Sıvı halde uygulandıkları ve kuruduktan sonra tek parça bir tabaka oluşturdukları için suyun geçişini engellerler.

Likit membranlar genellikle 20-30 metrekarelik bir alanı kaplayabilir. Ancak bu miktar zemin ve uygulama tekniğine bağlı olarak değişebilir.

Çatı için en bilinen yalıtım membranları arasında bitüm esaslı likit membran ve bitüm esaslı rulo membran yer almaktadır. Bu malzemeler çatı izolasyonunda sıkça tercih edilirler ve ekonomik avantajları yanında yüksek performans sunarlar.

En iyi membranlar arasında dünya çapında tanınmış markalar bulunmaktadır. Ancak kaliteli membran filtreler arasında Filmtec Membran Filtre 75 Gpd ve Türkiye'de yüksek kaliteli bir membran filtre olan Buzsu Code Membran Markası öne çıkmaktadır.

Membranların genellikle 5 ila 10 sene arasında bir ömrü vardır ve binaları uzun süre boyunca korumak için kullanılırlar.

Geri