AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yalın En Mukemmel Misafirim Şarkı Sozu

haberci

Yeni Üye
Yalın En Mukemmel Misafirim Şarkı Sozu
Yalın En Mukemmel Misafirim
Kelebekler havalanıyor aşkı şuan sorsalar
Soylerim tarifi bende var
Yeri dolmuş yalnızlığın kahkahalar ve ah o ten
Ellerim karıncalanıyor aşkı şuan sorsalar
Soylerim tarifi bende var
Kapıyorsun ya gozlerini dudakların oyle değiyor ya dudağıma
Bir an evimde mevsimler değişiyor ruhun değiyor nefes alanıma
Usul usul sığmışsın kalbime en mukemmel misafirim benim
Zaman susup otursun karışmasın en mukemmel misafirim benim
Usul usul sığmışsın kalbime en mukemmel misafirim benim
Zaman susup otursun karışmasın en mukemmel misafirim benim
En mukemmel misafirim benim

Yalın'ın "En Mukemmel Misafirim" adlı şarkısının sözleri verdiğiniz gibi duygusal ve romantik bir anlatıma sahip. Şarkıda aşkın ve sevginin gücü vurgulanarak duygusal bir atmosfer oluşturulmuş. Sözlerde aşkın tarif edilmesi, kelebeklerin uçuşmasıyla başlayıp yalnızlığın teni dolmasıyla devam eden bir anlatım var. Ayrıca sevgilinin dokunuşlarının ve yaklaşımlarının ruha dokunduğu vurgulanmış.

Sözlerdeki "Kapıyorsun ya gözlerini, dudakların öyle değiyor ya dudağıma" ve "Bir an evimde mevsimler değişiyor, ruhun değiyor nefes alanıma" gibi ifadeler duygusal bir birlikteliğin yaşandığını ve sevginin etkileyici bir şekilde anlatıldığını gösteriyor. Şarkının genelinde sevginin ve mutluluğun kusursuz bir biçimde dile getirildiği hissediliyor.

"Usul usul sığmışsın kalbime en mükemmel misafirim benim Zaman susup otursun karışmasın en mükemmel misafirim benim" ve "En mukemmel misafirim benim" gibi kapanış sözleri ise sevgilinin kalpte özel bir yer edindiğini ve zamana karşı sabit kaldığını vurgulayarak duygusal bir final yapmış. Şarkının sözleri aşkı, sevgiyi ve özel bir birlikteliği anlatırken duygusal ve romantik bir temaya sahip.

Geri