- Konu Yazar
- #1
Yalanci Tavuk Göğsü Tanımı İçin Materyaller
1 litre süt
1 su bardağı un
1.5 su bardağı toz şeker
125 gram margarin yada tereyağı
1 paket vanilya
Yalanci Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Öncelikle margarini eritip unu ekliyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz.
Sonra sütü ve şekeri ekleyip pişiriyoruz.
En son vanilyayı ekleyip blendırden geçiriyoruz.
Suyla ıslattığımız borcama döküp üstünü istediğiniz üzere süsleyin dolapta 1-2 saat bekletiyoruz afiyet olsun.
1 litre süt
1 su bardağı un
1.5 su bardağı toz şeker
125 gram margarin yada tereyağı
1 paket vanilya
Yalanci Tavuk Göğsü Tanımı Yapılışı
Öncelikle margarini eritip unu ekliyoruz pembeleşene kadar kavuruyoruz.
Sonra sütü ve şekeri ekleyip pişiriyoruz.
En son vanilyayı ekleyip blendırden geçiriyoruz.
Suyla ıslattığımız borcama döküp üstünü istediğiniz üzere süsleyin dolapta 1-2 saat bekletiyoruz afiyet olsun.