Yalancı Cheesecake Tanımı İçin Malzemeler
1 paket burçak bisküvi
3 yemek kaşığı tereyağı
1 litre süt
5 yemek kaşığı irmik
4 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
Vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
Yalancı Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tabanı için bisküviyi robottan çekip, tereyağı ile karıştırıyoruz.
Karıştırdığımız bisküviyi kelepçeli kalıbımızın tabanına yayıyoruz. Fırında yaklaşık 5-10 dakika ortası pişiriyoruz.
Muhallebisi için; tereyağı ve vanilya hariç tüm gereçleri tencereye alıp, pişiriyoruz.
Kıvamı gelen muhallebimize vanilya ve tereyağı ekleyip, karıştırdıktan sonra ılımaya bırakıyoruz.
Ilıyan muhallebimizin üzerine istediğimiz sosu döküp, 4-5 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Yalancı Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket burçak bisküvi
3 yemek kaşığı tereyağı
1 litre süt
5 yemek kaşığı irmik
4 yemek kaşığı nişasta
1 su bardağı şeker
Vanilya
1 yemek kaşığı tereyağı
Yalancı Cheesecake Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tabanı için bisküviyi robottan çekip, tereyağı ile karıştırıyoruz.
Karıştırdığımız bisküviyi kelepçeli kalıbımızın tabanına yayıyoruz. Fırında yaklaşık 5-10 dakika ortası pişiriyoruz.
Muhallebisi için; tereyağı ve vanilya hariç tüm gereçleri tencereye alıp, pişiriyoruz.
Kıvamı gelen muhallebimize vanilya ve tereyağı ekleyip, karıştırdıktan sonra ılımaya bırakıyoruz.
Ilıyan muhallebimizin üzerine istediğimiz sosu döküp, 4-5 saat buzdolabında bekletiyoruz.
Yalancı Cheesecake Tanımı Fotoğraflı Yapılışı