SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
Yalancı Antep Fıstığı İmali (Süsleme İçin) Tanımı İçin Malzemeler
1 demet ıspanak
3 adet yumurta
1 .5 su bardağı süt
1.5 su bardağı sıvı yağ
1.5 su bardağı şeker
3 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
Yalancı Antep Fıstığı Üretimi (Süsleme İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanak güzelce yıkayalım.
Fazla suyunu alalım.
Blender dan geçirelim ben büyük robot kullandım.
Ispanakları çekerken sıvı yağ yavaş yavaş ek edelim.
Şeker yumurtayı ek edelim robotun içinde yaptım bütün karışımı. 3-4 dk çırpalım.
Sütü de ek edelim.
Unu eleyip bir kaseye aldım.
Yavaş yavaş ek edelim.
Vanilya ve kabartma tozunu ek edelim hepsini karıştıralım.
Kek kıvamında olacak.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökelim.
20 -25 dk pişirelim.
Fırından çıkınca kek kısmını tel ızgara üstüne alalım terleme yapmadın.
Soğuyunca küçük modüllere ayırdım.
Tekrar robattan geçirelim.
1 gün boyunca pak bir bez üstüne ufalayıp karışımı serdim kuruması için kek nemli olduğu ivin yapışmaması lazım.
Daha sonra kullanım haline nazaran kaplara koyup derin dondurucu da saklayabilirsiniz.
Yalancı Antep Fıstığı Üretimi (Süsleme İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 demet ıspanak
3 adet yumurta
1 .5 su bardağı süt
1.5 su bardağı sıvı yağ
1.5 su bardağı şeker
3 su bardağı un
2 paket kabartma tozu
2 paket vanilya
Yalancı Antep Fıstığı Üretimi (Süsleme İçin) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanak güzelce yıkayalım.
Fazla suyunu alalım.
Blender dan geçirelim ben büyük robot kullandım.
Ispanakları çekerken sıvı yağ yavaş yavaş ek edelim.
Şeker yumurtayı ek edelim robotun içinde yaptım bütün karışımı. 3-4 dk çırpalım.
Sütü de ek edelim.
Unu eleyip bir kaseye aldım.
Yavaş yavaş ek edelim.
Vanilya ve kabartma tozunu ek edelim hepsini karıştıralım.
Kek kıvamında olacak.
Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dökelim.
20 -25 dk pişirelim.
Fırından çıkınca kek kısmını tel ızgara üstüne alalım terleme yapmadın.
Soğuyunca küçük modüllere ayırdım.
Tekrar robattan geçirelim.
1 gün boyunca pak bir bez üstüne ufalayıp karışımı serdim kuruması için kek nemli olduğu ivin yapışmaması lazım.
Daha sonra kullanım haline nazaran kaplara koyup derin dondurucu da saklayabilirsiniz.
Yalancı Antep Fıstığı Üretimi (Süsleme İçin) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı