SoruCevap
Yeni Üye
Yakın Doğu Üniversitesi, farklı bölümlere sahip bir üniversitedir. Üniversitenin bünyesinde sağlık bilimleri, mühendislik, iktisat, güzel sanatlar ve eğitim gibi çeşitli bölümler bulunmaktadır. Sağlık bilimleri bölümünde tıp, diş hekimliği ve eczacılık gibi alanlar yer almaktadır. Mühendislik bölümünde ise elektrik, makine ve bilgisayar mühendisliği gibi farklı branşlar mevcuttur. İktisat bölümü öğrencilere ekonomi ve işletme alanında eğitim imkanı sunarken, güzel sanatlar bölümü öğrencilere resim, heykel ve moda tasarımı gibi alanlarda yeteneklerini geliştirme fırsatı vermektedir. Eğitim bölümünde ise ilkokul öğretmenliği, özel eğitim ve rehberlik gibi alanlarda uzmanlaşma imkanı bulunmaktadır.
İçindekiler
Yakın Doğu Üniversitesinde Tıp Fakültesi yer almaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Eğitim Fakültesi bulunmaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Psikoloji Bölümü mevcuttur.
Yakın Doğu Üniversitesinde Biyomedikal Mühendisliği Bölümü yer almaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Bölümü bulunmaktadır.
İçindekiler
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Bölümler Var?
Yakın Doğu Üniversitesi geniş bölüm yelpazesiyle öğrencilere çeşitli alanlarda eğitim imkanı sunmaktadır. Üniversitede aşağıdaki bölümler bulunmaktadır:
Yakın Doğu Üniversitesinde Mühendislik Bölümleri Hangileridir?
Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde Mühendislik Fakültesi altında birçok mühendislik bölümü bulunmaktadır. Bunlar arasında Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve İnşaat Mühendisliği gibi popüler bölümler yer almaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Sağlık Bölümleri Hangileridir?
Yakın Doğu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde birçok sağlıkla ilgili bölüm bulunmaktadır. Öğrenciler Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Hemşirelik ve Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde İşletme Bölümleri Hangileridir?
Yakın Doğu Üniversitesi İşletme Fakültesi altında birçok işletme bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler İşletme, Uluslararası İşletme, Turizm ve Otel İşletmeciliği gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Sosyal Bilimler Bölümleri Hangileridir?
Yakın Doğu Üniversitesi bünyesinde Sosyal Bilimler Enstitüsü altında birçok sosyal bilimler bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Psikoloji, İletişim, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, İşletme ve Ekonomi gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Fen Bilimleri Bölümleri Hangileridir?
Yakın Doğu Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü altında birçok fen bilimleri bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Biyoloji, Kimya, Fizik, Matematik gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Eğitim Fakültesi Hangi Bölümleri İçerir?
Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Fakültesi bünyesinde birçok eğitim bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler İlköğretim Matematik Öğretmenliği, Sınıf Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Mimarlık Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Mimarlık Fakültesi altında birçok mimarlık bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Mimarlık, İç Mimarlık, Peyzaj Mimarlığı gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Sanat Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi bünyesinde birçok sanat bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı, Sahne Sanatları, Moda Tasarımı gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Spor Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi bünyesinde birçok spor bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Spor Yöneticiliği gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi İletişim Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi İletişim Fakültesi bünyesinde birçok iletişim bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Gazetecilik, Radyo, Televizyon ve Sinema, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Hukuk Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Hukuk Fakültesi altında birçok hukuk bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Hukuk, Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku, İş Hukuku gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Turizm Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Fakültesi bünyesinde birçok turizm bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Turizm İşletmeciliği, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Turizm Rehberliği gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Eczacılık Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi altında birçok eczacılık bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Eczacılık, Klinik Eczacılık, Farmasötik Teknoloji gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi İnsan ve Toplum Bilimleri Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi bünyesinde birçok insan ve toplum bilimleri bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Tarih, Psikoloji, İnternational Relations, Sosyoloji gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Fen Edebiyat Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi bünyesinde birçok fen edebiyat bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Türk Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Psikoloji, Tarih gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Tarım Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi bünyesinde birçok tarım bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Tarım Mühendisliği, Bahçe Bitkileri, Ziraat Mühendisliği gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Tıp Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde birçok tıp bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Tıp, Diş Hekimliği, Hemşirelik ve Ebelik gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi İktisadi ve İdari Bilimler Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde birçok iktisadi ve idari bilimler bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler İşletme, Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Eğitim Psikolojisi Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Psikolojisi Fakültesi bünyesinde birçok eğitim psikolojisi bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Eğitim Psikolojisi, Psikoloji gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Halk Sağlığı Bölümleri Bulunur?
Yakın Doğu Üniversitesi Halk Sağlığı Fakültesi bünyesinde birçok halk sağlığı bölümü bulunmaktadır. Öğrenciler Halk Sağlığı, Beslenme ve Diyetetik gibi bölümlerde eğitim alabilirler.
Yakın Doğu Üniversitesinde Hangi Bölümler Var?
Yakın Doğu Üniversitesinde Mühendislik Bölümleri bulunmaktadır. |
Yakın Doğu Üniversitesinde İşletme Bölümü mevcuttur. |
Yakın Doğu Üniversitesinde Eczacılık Fakültesi yer almaktadır. |
Yakın Doğu Üniversitesinde Hukuk Fakültesi bulunmaktadır. |
Yakın Doğu Üniversitesinde İletişim Fakültesi mevcuttur. |
Yakın Doğu Üniversitesinde Tıp Fakültesi yer almaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Eğitim Fakültesi bulunmaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Psikoloji Bölümü mevcuttur.
Yakın Doğu Üniversitesinde Biyomedikal Mühendisliği Bölümü yer almaktadır.
Yakın Doğu Üniversitesinde Turizm İşletmeciliği Bölümü bulunmaktadır.