- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Yakın Doğu Üniversitesi vakıf mı devlet mi?
Yakın Doğu Üniversitesi paralı mı?Yakın Doğu Üniversitesi’nde eğitim ücrete tabidir.
Yakın Doğu Üniversitesi nereye bağlı?
Yakın Doğu Üniversitesi 37.047333 enlem ve 35.300591 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Güzelyalı Mah. ve Çukurova ilçesine bağlıdır.
Neden Yakın Doğu Üniversitesi?
Öğrencileri kendine güvenen, sorumluluk sahibi, akılcı, yenilikçi, araştırmacı ve özgür düşünceye sahip bireyler olarak yetiştirmek Yakın Doğu Üniversitesinin değerleri arasındadır. Yakın Doğu Üniversitesinde 20 Fakülte, 2 Yüksekokul ve 3 Meslek Yüksekokulu ile toplamda 220 lisans ve önlisans programı bulunmaktadır.Yakın Doğu Üniversitesi kaç TL?
2021-2022 öğretim yılı eğitim ücretleri Tıp Fakültesi 83,000 TL, Diş Hekimliği Fakültesi 71,500 TL, Eczacılık Fakültesi 57,500 TL, Veteriner Fakültesi 64,800 TL, Hukuk Fakültesi 38,750 TL, Hemşirelik Fakültesi 35,400 TL, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat ve Çevre Mühendisliği Fakültesi, Mimarlık …
Yakın Doğu Üniversitesi ücretleri yıllık mı?
YKS Kontenjanları, Taban Puanları ve Ücretleri – Aday Öğrenciler | Yakın Doğu Üniversitesi. PAKET program: 1 yıllık eğitim ücreti, 3 öğün yemek ve konaklama ücretini kapsamaktadır. Paket Program ücretleri için tıklayınız. * İlk 50 bin barajı içerisinde olan öğrenciler tercih edebilirler.
%75. %50. %25 oranlarında ÖSYM Bursu veriyor. %100 ÖSYM Bursu normal eğitim süresi boyunca, diğer ÖSYM Bursları ise mezuniyete kadar kesintisiz devam eder.
Yakın Doğu tercih bursu var mı?
Tercih sıralamasında ilk iki tercihine Yakın Doğu Üniversitesi yazan öğrencilere %50’ye varan burs imkanı sağlanmaktadır. Yakın Doğu Üniversitesi Eğitim Vakfı tarafından, üniversitenin spor kulüplerinde aktif spor yapan öğrencilerimize verilen burslardır.