Yakin Dogu Universitesi burs nasil alinir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Yakın Doğu Üniversitesi burs nasıl alınır?​

Lisans Bursları YKS tarafından düzenlenen öğrenci seçme ve yerleştirme sınavı sonucunda kılavuzda Yakın Doğu Üniversitesi tarafından verilen 0, u, P, % burslu olduğu belirtilen bir programı tercih edip kazanan öğrenciler yararlanabilir.

Yüksek lisans yapan herkese burs veriliyor mu?​

Burstan yararlanacak öğrenciler, Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okulların üçüncü sınıfına dikey geçiş sınavı ile ara vermeden kayıt yapan öğrenciler, ( intibak veya hazırlık sınıfında burs verilmez. Yüksek Lisans (Master ve Doktora) öğrencileri,(hazırlık sınıfında burs verilmez)
Yakın Doğu Üniversitesi ne kadar burs veriyor?
%75. %50. %25 oranlarında ÖSYM Bursu veriyor. %100 ÖSYM Bursu normal eğitim süresi boyunca, diğer ÖSYM Bursları ise mezuniyete kadar kesintisiz devam eder.
Yakın Doğu Üniversitesi ücreti ne kadar?
2021-2022 öğretim yılı eğitim ücretleri Tıp Fakültesi 83,000 TL, Diş Hekimliği Fakültesi 71,500 TL, Eczacılık Fakültesi 57,500 TL, Veteriner Fakültesi 64,800 TL, Hukuk Fakültesi 38,750 TL, Hemşirelik Fakültesi 35,400 TL, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat ve Çevre Mühendisliği Fakültesi, Mimarlık …

KYK yüksek lisans bursu kime çıkar?​

Lisans öğrencileri, İki yıllık okullardan mezun olup, dört yıllık okullara dikey geçiş sınavı ile kayıt yaptıran öğrencilere (intibak sınıfında öğrenim kredisi verilmez), Yüksek lisans (Master ve Doktora) öğrencileri, öğrenim kredisinden yararlanabilirler.

Çalışan yüksek lisans öğrencisi burs alabilir mi?​

3.1.7. Kamuda ya da özel sektörde çalışanlar da dâhil olmak üzere başvuru için aranan koşulları sağlayan tezli yüksek lisans öğrencileri başvuru yapabilir.
Yakın Doğu Üniversitesi burslu ne demek?
Yakın Doğu Üniversitesi ücretleri yıllık mı?
YKS Kontenjanları, Taban Puanları ve Ücretleri – Aday Öğrenciler | Yakın Doğu Üniversitesi. PAKET program: 1 yıllık eğitim ücreti, 3 öğün yemek ve konaklama ücretini kapsamaktadır. Paket Program ücretleri için tıklayınız. * İlk 50 bin barajı içerisinde olan öğrenciler tercih edebilirler.

Geri