Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz

Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst