SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı İçin Malzemeler
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
3 su bardağı un
1 çay bardağı yoğurt
1 yumurta
1 paket kabartma tozu
Tuz
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm gereçleri uygun bi kapta kulak göğsü kıvamında yoğuralım.
2 beze olarak ayıralım.
Oklava yardımı ile hafif un atarak bezemizi açalım.
Kızgın yağda pişirelim.
Hemen pişiyor o yüzden başından ayrılmayalım.
İki tarafını da pişirdikten sonra servis tabağına alalım.
İlk sıcağı çıktıktan sonra servis edebilirsiniz. Afiyet olsun .
Yağ Çekmeyen Pufuduk Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı