- Konu Yazar
- #1
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Gereçler
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı su
1 çay kaşığı karbonat
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un (8.5 – 9 bardak)
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyaller yoğurma kabına alınır ve yoğurulur. Orta sertlikte bir hamur elde edilir.
Hamur 2 bezeye ayrılır ve çok ince olmayacak halde açılır.
Ben yıldız kalıplarla kestim. İstenilen halde kesilir.
Yağda kızartılır. Afiyet olsun
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı su
1 çay kaşığı karbonat
1 paket kabartma tozu
1 yumurta
1.5 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı şeker
Aldığı kadar un (8.5 – 9 bardak)
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Tüm materyaller yoğurma kabına alınır ve yoğurulur. Orta sertlikte bir hamur elde edilir.
Hamur 2 bezeye ayrılır ve çok ince olmayacak halde açılır.
Ben yıldız kalıplarla kestim. İstenilen halde kesilir.
Yağda kızartılır. Afiyet olsun
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı