SoruCevap
Yeni Üye
- Katılım
- 17 Ocak 2024
- Mesajlar
- 350.999
- Çözümler
- 1
- Tepkime puanı
- 17
- Puan
- 308
- Yaş
- 36
- Konu Yazar
- #1
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı İçin Malzemeler
4 su bardağı un
1 su bardağı ılık süt
1.5 su bardağı ılık su
1 paket kuru maya
2 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Unu yoğurma kabına alalım ortasını açalım.
Mayayı ılık sütü suyu şekeri tuzu koyalım.
Ele yapışmayacak bir hamur olması gerekiyor.
Özleşene kadar yoğuralım daha sonra mayalanması için 1 saat kadar bekleyelim.
Daha sonra istediğimiz üzere biçim verip ısıttığımız yağda kızartalım.Puf puf hem pratik hem lezzetli.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
4 su bardağı un
1 su bardağı ılık süt
1.5 su bardağı ılık su
1 paket kuru maya
2 tatlı kaşığı tuz
2 tatlı kaşığı şeker
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Unu yoğurma kabına alalım ortasını açalım.
Mayayı ılık sütü suyu şekeri tuzu koyalım.
Ele yapışmayacak bir hamur olması gerekiyor.
Özleşene kadar yoğuralım daha sonra mayalanması için 1 saat kadar bekleyelim.
Daha sonra istediğimiz üzere biçim verip ısıttığımız yağda kızartalım.Puf puf hem pratik hem lezzetli.
Yağ Çekmeyen Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı