AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Yağ Çekmeyen Çubuk Pişi Kapış Kapış Gitti

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
350.999
Çözümler
1
Tepkime puanı
17
Puan
308
Yaş
36
Yağ Çekmeyen Çubuk Pişi Kapış Kapış Gitti Tanımı İçin Malzemeler
1 adet yumurta
Yarım su bardağı süt
Yarım su bardağı yoğurt
1 tatlı kaşığı tuz
1 paket kabartma tozu
1 çay bardağı beyaz peynir
9 kol maydanoz
1 su bardağı kaşar peyniri
3 su bardağı un
Kızartmak için;
Sıvı yağ

Yağ Çekmeyen Çubuk Pişi Kapış Kapış Gitti Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yumurta, süt ve yoğurdu yoğurma kabına alıp karıştırın.
Üzerine tuz, kabartma tozu, beyaz peynir, rendelenmiş kaşar peyniri ve maydanozu ince ince doğrayın ekleyip karıştırın.
Son olarak tuz ve kabartma tozunu ek edip unu eleyerek azar azar ek edip yumuşak ele yapışmayan hamur elde edin.
Hamurun üzerini örtüp 20 dakika dinlendirin.
Un serpilmiş tezgaha hamuru alın üzerine biraz un serpip merdane ile yarım santim kalınlığında açın.
Rulet ile fotoğraftaki üzere kesin. Kızgın yağda artlı önlü kızartın. Afiyet olsun.
Yağ Çekmeyen Çubuk Pişi Kapış Kapış Gitti Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Geri
Üst