AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Yadigar kepce kac yasinda?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Yadigar kepçe kaç yaşında?​

Yadigar Kepçe 1951 yılında Sivas’ta dünyaya geldi. 2.5 yıldır beraber yaşadığı imam nikahlı eşi Yeliz Kibiz’in kaybolduğunu belirterek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Yadigar Kepçe’nin suç geçmişi kabarık çıktı.

Yadigar Ejder nerede doğdu?​

SivasYadigar Ejder / Doğum yeriSivas, Türkiye’nin Sivas ilinin merkezi olan şehirdir. İç Anadolu Bölgesi’nin en eski ve önemli kentlerinden biridir. Vikipedi
Benim hayatımdaki Yadigar kim?
1972 İstanbul doğumlu olan Koray Şahinbaş, 2008 yılından buyana birçok film ve dizide rol almıştır. 2012 yılında Dila Hanım dizisinde canlandırdığı Raşit karakteri de Koray Şahinbaş’ı kariyerinin önemli dizilerindendir. Yine Fi ve Sahipli isimli internet dizilerinde yer almıştır.
Ejder kimdir?
Yadigar Ejder veya Yadigar Kuzu ya da gerçek adıyla Adnan Ayberk, (d. 1951, Sivas – 4 Mart 1991, İstanbul), Türk sinema sanatçısı….

Yadigar Ejder kaç yılında doğdu?​

1951Yadigar Ejder / Doğum tarihi

Yadigar Ejder yaşıyor mu?​

4 Mart 1991Yadigar Ejder / Ölüm tarihi
Benim Hayatım şaheste kim?
1967 İstanbul doğumlu olan Nilüfer Açıkalın asıl soyadı Nilüfer Küçükçavdar’dır. Sanatçı Sinema ve tiyatro oyuncusu, öykü yazarı ve müzisyendir.
Benim Hayatım dizisi Ahu Kimdir?
Pelin Uluksar, Benim Hayatım dizisinde Ahu rolünü oynuyor. Pelin Uluksar kaç yaşında? Pelin Uluksar, 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul ‘da doğdu, 27 yaşında… Pelin Uluksar İstanbul doğumlu.
Ejder, 28 yaşında yakışıklılığıyla bir görenin bir daha unutamayacağı bir genç adam. Zeki ama çarpık işleyen bir aklı var. Olayları kendi penceresinden görüp, kendi işine geldiği gibi yorumlar. Üvey babası şiddeti nedeniyle travmatik bir çocukluk geçirmiştir.
Emre Bey 9 Mayıs 1997’de İstanbul’da doğmuştur. Henüz lise öğrencisiyken 2015 yılında dahil olduğu Aşk Zamanı dizisiyle oyunculuk kariyerine adımını atmıştır.
Yadigar Ejder kaç yaşında?
Yadigar Ejder, 4 Mart 1991 tarihinde İstanbul’da 44 yaşında ölmüştür.
Yadigar Ejder kaç yaşında vefat etti?
40 yaşında (1951–1991)Yadigar Ejder / Öldüğü zamanki yaşı

Yadigar Ejder Kemal Sunal arasında ne oldu?​

Bu arada Yadigar Ejder ve Kemal Sunal DOKTOR CİVANIM filminde kavga etmiş ve Kemal Sunal’ın talimatıyla bir daha Yadigar’a iş verilmemiş… GERÇEK: Doktor Civanım filminden sonra Yadigar 32 filmde daha oynar.

Yadigar Ejder neden işsiz kaldı?​

yadigar ejder de arabaya binmek, en azından ısınmak istemiştir. arabanın kirleneceği düşünülerek izin verilmemiştir. bu, yadigar ejder’in çok ağrına gitmiş; o gün sette yapımcıyla tartışmıştır ve yeşilçam mafyası tarafından bir daha iş alamama cezasına çarptırılmıştır.
Nilüfer Açıkalın kaç yaşında?
55 yaşında (1967)Nilüfer Açıkalın / Yaş

Geri