- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
XRP Tag nedir?
XRP Tag Nedir? Xrp (destination) Tag, her bir Ripple (XRP) hesabına atanan benzersiz 9 haneli bir rakamdır. Bir Ripple işleminde alıcıyı tanımlamak için kullanılır.Tag Memo aynı şey mi?
Alıcı Tag’i / MEMO, alıcınızı merkezi bir borsa veya cüzdandaki XRP / XLM cüzdan adresinin ötesinde tanımlamak için gereken ek bir adres özelliğidir. XRP / XLM gibi koinler, bir işlemin atanması ve kredilendirilmesi gereken gerçek bireysel hesabın ne olduğunu belirlemek için alıcı Tag’i teknolojisini kullanır.XRP Destination tag nasıl alınır?
İşleminizi Cüzdan menüsünde bulunan Ripple paneli üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Açılan ekranda XRP ÇEK sekmesini seçin. Alıcı Adresi kısmına, XRP göndermek istediğiniz cüzdan adresini ekleyin. Ardından mutlaka Alıcı Tag bölümüne, gönderim yapacağınız yerdeki TAG bilginizi girmeniz gerekmektedir.
Memo etiketi nedir?
Etiket veya memo, bir yatırma işlemini tanımlamak ve yatırılan fonları ilgili hesaba yatırmak için kullanılan, her hesaba tahsis edilen benzersiz bir tanımlayıcıdır.Bep2 memo nedir?
Örneğin BNB, Binance Chain’de BEP-2 token, Binance Smart Chain’de (BSC) BEP-20 token ve Ethereum’da ERC-20 token olarak çıkarılmaktadır. MEMO, Binance’in bir yatırma işlemini tanımlamasına ve fonları ilgili hesaba yatırmasına imkan tanıyan, her bir hesaba tahsis edilmiş benzersiz bir tanımlayıcıdır.Kaç adet XRP var?
Kaç Adet Ripple Var? Üretilmiş tüm Ripple’ların sayısı 99,993,093,880 XRP. Ancak şu an için piyasada yalnızca 38,739,144,847 XRP adeti dolaşımda. Geri kalan koinler şirket tarafından belli periyotlarla pazara sunuluyor.
Başkasına Coin nasıl gönderilir?
Bitcoin nasıl gönderilir?- Adım: Binance hesap cüzdanınıza gidin. Bitcoin göndermek için yapmanız gereken ilk şey, Binance hesabınızın cüzdanına gitmek.
- Adım: Cüzdanınızda Bitcoin’i seçin.
- 3. Adım: Ekranda yer alan çekme butonuna tıklayın.
- Adım: Cüzdan adresi gönderim miktarı ve kullanılacak ağ
- Adım: Onay.