AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Xinput1_3 dll nasil yuklenir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Xınput1_3 dll nasıl yüklenir?​

xinput1_3.dll indirme adımları:
- Adım #1: xinput1_3.dll indirme sayfasına gidin.
- Adım #2: Doğru dosya sürümünü bulun.
- Adım #3: Dosyanın sağında bulunan “İndir” butonuna tıklayın.
- Adım #4: İnen arşiv dosyasını açın.
- Adım #5: xinput1_3.dll dosyasını SysWoW64 klasörüne atın.
Xınput1_3 dll nedir?
xınput1_3.dll bir Dynamic Link Library dosyasıdır. Windows sistem dosyalarındaki eksiklikten kaynaklanır. Bu hatanın sebeplerinden biri, Direct X kurulumundaki eksiklik olabilir. Direct X, oyunlar ve programlar için önemlidir.

Xınput1_4 dll nedir?​

XInput1_4.dll gibi Microsoft Common Controller API dosyalarının bir Win32 DLL (Dinamik bağlantı kitaplığı) dosyası olduğu düşünülür. Bunlar, Microsoft tarafından Microsoft® Windows® Operating System için oluşturulan DLL dosya uzantısı ile ilişkilendirilir.
Xinput1_3 dll hatası neden olur?
Xinput1_3.dll hatası, DirectX paketi içinde bulunan bir dosyanın eksikliğinden kaynaklanıyor. Bunun için yapmamız gereken ilk şey ise, DirectX sürümünü güncellemektir.

Msvcp140 dll hatası ne demek?​

Msvcp140.dll hatası zaman zaman ortaya çıkan yaygın bir hatadır. Bu hata çoğunlukla, kullanıcı online bir oyun, Skype ya da diğer bir yardımcı uygulama açmaya çalıştığı sırada ortaya çıkabilir. Msvcp140.dll hatası alıyorsanız, bu hata gerekli dosyanın kaybolduğu, bozulduğu ya da düzgün çalışmadığı anlamına gelir.
Xinput1_3 dll dosyası nereye atılır?
Windows\System32” dizinine indirdiğiniz DLL dosyasının 32 bitlik sürümünü atmanız yeterli olacaktır. Çıkardığımız DLL dosyasını sırasıyla; C:\ Windows\SysWOW64 dizinine ve C:\ Windows\System32 dizinine kopyalıyoruz.

MSVCP140 dll nasıl silinir?​

Bu şekilde kayıp olarak görülen msvcp140.dll dosyası yeniden yükleme ile program tarafından görülebilir. Programı silmek için ayarlar kısmından “Uygulamalar ve Özellikler” kısmına girip, başlatmaya çalıştığınız sırada hata veren programı seçip kaldırmanız gerekiyor.

Geri