AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Xiaomi Redmi Note 8 kullanisli mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Xiaomi Redmi Note 8 kullanışlı mı?​

Xiaomi redmi note 8 şu saniye piyasada fiyat/performans olarak en iyi telefonlardan birisi bence.Eski Samsung Teknik servis ve Eski Samsung mağaza çalışanı olarak şunu söylemeliyim ki ürün fiyatının hakkını fazlası ile veriyor. Bana göre kamera olarak a70’in kamerasından daha doğal renkler veriyor. Bunu bizzat denedim.
Redmi Note 8 hala alınır mı?
Alınır ben 4 aydır kullanıyorum en ufak bir problemi yok. Kullanmadan kötüleyen arkadaşlara da aldanmayın. Oyun performansı olarak üst düzey denilemez ama kamera ve günlük kullanımda beni gerçekten tatmin etti. Sizin telefondaki önceliğiniz oyun değilse memnun kalacağınıza inanıyorum.

Note 8 iyi mi?​

Bu telefon tartışmasız piyasanın lideri diyebilirim. Bir note sempatizanı olarak note 8 ile birlikte Samsung’un sınırları zorladığını söyleyebilirim. Tarafsız olarak artı ve eksilerine gelince artıları; 8 çekirdekli güçlü işlemci oldukça hızlı ve ısınma konusunda hiç sıkıntı yok.
Redmi Note 8 hangi renk daha güzel?
Xiaomi Redmi Note 8 6/64Gb – renkler Siyah: en iyi klasik renk, çoğu erkek için iyidir. Beyaz: kibar ve canlı bir şey istiyorsanız harika bir seçim özellikle bayanlar için. Kırmızı: sizi diğerlerinden ayırır. Sarı: dikkat çekmenin daha iyi yolu.

Redmi Note 8 2021 suya dayanıklı mı?​

Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.
Redmi Note 8 in özellikleri nelerdir?
Xiaomi Redmi Note 8 Teknik Özellikleri

Xiaomi Note 8 hangi renk?​

Xiaomi Redmi Note 8 Pro renk seçenekleri ile büyülüyor İnci beyazı, orman yeşili ve mineral grisi gibi 3 özel renk seçeneği ile marketlerdeki yerini alan Xiaomi Redmi Note 8 Pro, ana vatanı Çin’de yapısal olarak da yenilendi.
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128 GB hangi renk güzel?
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6/128Gb – renkler Siyah: en iyi klasik renk, çoğu erkek için iyidir. Beyaz: kibar ve canlı bir şey istiyorsanız harika bir seçim özellikle bayanlar için. Kırmızı: sizi diğerlerinden ayırır.

Geri