- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Xiaomi Note 8 hala alınır mı?
Alınır ben 4 aydır kullanıyorum en ufak bir problemi yok. Kullanmadan kötüleyen arkadaşlara da aldanmayın. Oyun performansı olarak üst düzey denilemez ama kamera ve günlük kullanımda beni gerçekten tatmin etti. Sizin telefondaki önceliğiniz oyun değilse memnun kalacağınıza inanıyorum.Not 8 2021 kaç ram?
Corning Gorilla Glass 5 korumaya sahip 6,3 inç büyüklüğünde Full HD+, LCD bir ekran ile karşımıza çıkan Redmi Note 8 2021, MediaTek’in 12nm Helio G85 işlemcisinden güç alırken; 4 GB RAM, 64 ve 128 GB da dahili depolama alanı sunuyor.Note 8 2021 olduğunu nasıl anlarız?
Redmi Note 8 (2021) Bluetooth SIG sertifikası aldı Ancak daha önceki sızıntılardan yola çıkarak birkaç özellik hakkında konuşmak mümkün. Öne çıkan raporlara göre 2021 model Redmi Note 8; su damlası çentikli IPS LCD ekran ile piyasaya sürülecek. Bunun yanı sıra cihaz 120Hz ekran yenileme hızını da destekleyecek.
Redmi Note 8 kaç gb ram?
Android 9.0 Pie sürümüyle çalışan cihaz, en güncel teknolojiyi yakından takip edebilmenize olanak tanıyor. 4 GB RAM ve 8 çekirdekli CPU ile son derece yüksek bir hızda çalışan model, en geniş hacimli uygulamaları bile yüksek bir performansta çalıştırabiliyor.
Red mi Note 8 kaç gb?
Kapasite seçenekleri: 32 GB. 64 GB.Redmi Note 8 2021 su geçiriyor mu?
Her iki taraf da kazara düşmelere, genel kullanımdaki aşınmalara, suya ve tere karşı dayanıklı. Artırılmış dayanıklılık için, cihaz IP52 sıçramaya karşı korumalı teknolojisini de kullanarak, yağmura ve tere karşı etkili koruma sağlıyor.Xiaomi Note 8 özellikleri nelerdir?
Snapdragon 665 8 çekirdek işlemci, 4 kamera (48mp ana kamera, 8 mp geniş açı, 2 mp derinlik sensörü ve 2 mp makro), 4 gb ram 64 gb hafıza ile bu fiyata bundan iyisi şamda kayısı dedirtir. Gece fotoğrafı çekerken mutlaka gece modunu kullanın derim.
Xiaomi red mi 8a su geçiriyor mu?
Telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunuyor ve telefon su sıçramalarına karşı dayanıklı. Telefonun siyah, mavi ve kırmızı renk seçenekleri bulunuyor.