Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Xiaomi MSA nedir ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Xiaomi MSA nedir ne işe yarar?​

Xiaomi’nin sistem içi reklam hizmeti olan MSA yani MIUI System Ads, MIUI arayüzünü kullanan tüm Xiaomi akıllı telefonlarda gördüğünüz reklamları düzenleyen bir Xiaomi hizmetidir. Ayarlar sayfası üzerinden bu hizmeti aktif ya da pasif olarak ayarlamak kullanıcıya bırakılmış bir tercihtir.

MSA belgesi ne işe yarar?​

City & Guilds sistemi ve standartları çerçevesinde aldıkları eğitimi, bu kurumun diploması ile tamamlamış olan MSA mezunları, dünyaca ünlü şeflerin de sahip olduğu bu uluslararası diploma ile dünya çapındaki işletmelerin mutfaklarında görev yapma fırsatı buluyor.
MSA uyarısı nedir?
Kaynaklardan gelen son gelişmelere göre Xiaomi marka akıllı telefonların MIUI System Ads. (MSA) yani reklam hizmetleri uygulamasının çöktüğü söyleniyor. Telefonunu kullanamayan kullanıcılar MSA durduruldu hatası ile karşılaşmaya başladı.
MSA kaç yıl?
Profesyonel Aşçılık eğitimi, 240 saat pratik ve 16 saat teorik olmak üzere toplam 256 saati kapsamaktadır. 18 – 40 yaş arası stajlı programa dahil olan öğrenciler MSA’nın belirlediği işletmelerde 4 ay zorunlu staj yaparlar.

MSA Kalite nedir?​

MSA (ölçüm sistemleri analizi), ismini İngilizce “measurement systems analysis” kelimelerinin baş harflerinden oluşmuştur. MSA, ölçüm sistemlerinin koordine edilen uygulama adına kabullenip kabullenilmeyeceğini tespit etmek için gerçekleşen bir yöntemdir.

MSA nasıl kapatılır?​

Öncelikle MSA olarak isimlendirilen servisi devre dışı bırakmamız gerekiyor. MSA kapatmak için; Ayarlar>Şifreler & Güvenlik>Yetkilendirme & geri alma bölümüne gidip, MSA’yı devre dışı bırakmanız gerekiyor.
MSA sürekli olarak duruyor ne yapmalıyım?
MSA durduruldu hatası çözümü ne?
- Adım 1: Google Play Store uygulamasını açın.
- Adım 2: Android System WebView uygulamasını aratın ve güncelleyin.
- Adım 3: Ayarlar > Şifreler ve Güvenlik > Yetkilendirme ve Geri Alma menüsüne gidin.
- Adım 4: Burada MSA açıksa kapalı konuma, kapalı ise açık konuma getirin.
Mi hata raporu ne demek?
Sistemdeki hata dolayısıyla çözüm yolu arama adına oluşturulan bu otomatik rapor, Xiaomi genel merkezinin yazılım birimine gönderilmekte, gönderilen hatanın çok sayıda olması halinde çözüm için harekete geçilmektedir.

MSA sistemi nedir?​

Geri