AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Xiaomi Mi 11 Lite kamerasi iyi mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Xiaomi Mi 11 Lite kamerası iyi mi?​

Mi 11 Lite gerçekten zarif, ince ve şık bir telefon. İşemcisi, ram, kapasitesi, pil performansı ile bana Samsung S6 dan sonra çok iyi geldi. Pili hızlı şarj ile sıfırdan 20 dakikada % 50, tam 1 saat de 0 doldu. Kamerası iyi gözüküyor.

Mi watch Lite su geçirir mi?​

Cihaz toz geçirmez ve suya karşı dayanıklıdır.
Mi watch Lite hangi uygulama yüklenir?
Android ve iOS işletim sistemine sahip telefonlarınıza Xiaomi Wear lite uygulamasını indirerek detaylı saat işlemlerini kontrol edebilirsiniz.
Xiaomi Mi 11 Lite arka kapak cam mı?
Mi 11 Lite’ın malzeme kalitesi de bir orta segment telefon çizgisinin yukarısında bulunuyor. Telefonu önünde Corning Gorilla Glass 5 cam kullanılmış. Xiaomi, her ihtimale karşı ekran koruyucu filmi de daha en baştan ekrana uygulamış. Telefonun arkası buzlanmış görünüme sahip camla kaplı.

Mi 11 Lite 5G ne ne demek?​

Akıllı telefon Mart ayında tanıtılan Xiaomi Mi 11 Lite 5G ile aynı özelliklere sahip. Temel fark, Snapdragon 780G yonga seti yerine 5G destekli Snapdragon 778G işlemciyle donatılmış olması. Cihaz kutudan Android 11 işletim sistemi tabanlı MIUI 12.5 yüklü şekilde çıkıyor.

Mi 10 lite nasıl telefon?​

6-7 aylık Mi Note 10 lite kullanıcısıyım. İşlemci, ekran, batarya, kamera tam bir fiyar performans ürünü. Gündüz çekimlerinde kamera çok kaliteli işler çıkarıyor. Video sabitleme desteği 1080p 30 FPS de çok iyi kaliteli çekimler yapıyor.
Xiaomi Mi watch Lite iyi mi?
Bu ürün Xiaomi yapımı ve saatte herhangi bir problem çıktığında muhatabınız olacak birileri var. *Saatin görünümü kesinlikle olumlu yanı, yuvarlak ekranları hem çok klasik hem de ekranı küçülten bir tasarım olarak görüyorum. Kare yapısı gerçekten akıllı saat olduğunu ve teknolojik bir ürün olduğunu belli ettiriyor.
Mi watch Lite telefona nasıl bağlanır?
Nasıl Connect
- Saati açmak için işlev düğmesini basılı tutun. Saatte görüntülenen QR kodunu telefonunuzla tarayın, ardından Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite APP’yi indirip yükleyin.
- Xiaomi Wear/Xiaomi Wear Lite APP’yi açın, ardından Mi hesabınıza giriş yapın. cihaz ekle’yi seçin ve saatinizi eklemek için talimatları izleyin.
Cihaz Android 4.4 ve iOS 10.0 üzeri tüm akıllı telefonlar çalışıyor.
Xiaomi Mi 11 Lite Telefonun Teknik Özellikleri

Geri