AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Xiaomi 11 Lite kac TL?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Xiaomi 11 Lite kaç TL?​

Renk seçenekleri: Mavi7.613 TL. Pembe7.692 TL.
P40 Lite iyi mi?
Önceki telefonum da aynısıydı, maalesef denize düştüğü için kullanılamaz duruma geldi. Eski telefonumdan çok memnun olduğum için tekrar aynısını aldım. 128 GB sayesinde hafıza doldu uyarısında kurtuldum. Ayrıca diğer bildik markalarla mukayese edildiğinde fiyat açısından da gayet uygun.
P20 Lite RAM ne kadar?
4 GB belleği (LPDDR3 RAM tipli), 64 GB dahili depolama alanı olan Huawei P20 Lite 64 GB modelleri 256 GB maksimum kapasiteli hafıza kartı desteği de sunuyor.

Mi 11 Lite nasıl bir telefon?​

Mi 11 Lite gerçekten zarif, ince ve şık bir telefon. İşemcisi, ram, kapasitesi, pil performansı ile bana Samsung S6 dan sonra çok iyi geldi. Pili hızlı şarj ile sıfırdan 20 dakikada % 50, tam 1 saat de %100 doldu. Kamerası iyi gözüküyor.
P20 Lite ikinci el fiyatları ne kadar?
Huawei p20 lite. 950 TL. İstanbul.
P20 Lite nasıl bir telefon?
Ürün bilindik P20 Lite, güzel ve çok şık bir telefon. Şarjı bana göre gayet iyi. Bir telefona bu fiyattan fazla da para verilmez. Çok pahalı telefonlara da gerek yok.
Ekran konusunda oldukça iddialı olan cihazda 6.55 inç 402 PPI AMOLED panel mevcut. 90Hz yenileme hızını destekleyen ve 500 nits maksimum parlaklığa ulaşabilen ekran, 1080×2400 piksel çözünürlüğe sahip. 6 / 8 GB RAM ve 64 / 128 / 256 GB hafıza seçenekleriyle satışa sunulan cihazda üçlü kamera dizilimi bulunuyor.
Redmi 11 lite su geçirir mi?
Bunun yanında Mi 11 Lite için bir diğer koruma yöntemi de suya ve toza karşı. Telefon, IP53 sertifikasın sahibi. Bu da telefonun suya karşı, yoğun su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklı olduğu anlamına geliyor.
P30 Lite Fiyatı Ne Kadar?
Huawei P30 Lite 128 GB 48 MP İle En Çok Karşılaştırılanlar

Huawei P20 nasıl bir telefon?​

Huawei P20, tasarım olarak en az P20 Pro kadar çekici görünüyor. Arka yüzü aynalı cam bir malzemeye sahip; telefonun kenarları ve arka hatları yuvarlatılmış ve boyutları itibariyle de daha dengeli bir telefon oluyor. Bu model, P20 Pro’ya göre daha hafif, 165 gram ağırlığında.
Huawei Lite ne demek?
huawei p20’nin 5.2 inch’lik, eski p9-p10 boyutlarındaki hali. lite olarak mid-range fiyat hattında yer alsa da aslında epey high end-flagship özellikler içerir. türkiye’de 2400 tl’den satışa sunulan telefon. 2.400 liradan piyasaya çıkan daha 1 ay olmadan 2.000 altına düşen telefon.

Geri