- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Xenical 1 ayda kaç kilo verdirir?
1 ay kullandım 10 kilo verdim. Zararını görmedim.Thincal zararlı mı?
THİNCAL, bağırsak alışkanlıklarınızda sindirilmemiş olan yağın dışkıyla atılmasından ötürü yağlı dışkılama gibi zararsız değişikliklere sebep olabilir. Eğer THİNCAL yüksek oranda yağ içeren bir diyetle birlikte alınırsa, yağlı dışkılama ihtimali artar.
Thincal kapsül nedir ne işe yarar?
THİNCAL obezite tedavisinde kullanılan yeni bir ilaçtır. THİNCAL etkin maddesi Orlistat’dır. Mavi kapsüller içerisinde beyaz pellet halinde olan 120 mg Orlistat etkin maddesini içerir. 42 ve 84 kapsül içeren blister ambalajlarda piyasaya sunulmuştur.Orlistatın yan etkileri nelerdir?
Bu ilaç, şiddetli karaciğer yetmezliği, akut pankreas yetmezliği ve akut böbrek yetmezliği ile ilişkilendirilmiştir. Orlistat, yağın vücut tarafından absorbe edilmesini bağırsak kanalında önlemektedir. Bu ilacın vücut tarafından absorbe edilmeyerek bağırsakta kaldığı genel olarak kabul edilmektedir.
Kapsüller su ile yutulmalıdır. XENICAL sebze ve meyve yönünden zengin, iyi dengelenmiş, kalori kontrollü ve kalorinin ortalama %30’unu yağlardan alan bir diyet ile birlikte alınmalıdır. Günlük yağ, karbonhidrat ve protein alımınız üç ana öğüne dağıtılmalıdır.
Xenical yan etkileri nelerdir?
Xenical, sindirim sistemini etkileyen türde bir zayıflama ilacıdır ve uygun hastalarda ve uygun dozda kullanıldığında önemli bir yan etkisi yoktur, bağırsaklarda yağ emilimini azalttığı için ishal, gaz, karında şişkinlik gibi yakınmalar yapabilir. Bu tür durumlarda genellikle ilacın kesilmesi tavsiye edilir.
Thincal ilaç ne işe yarıyor?
Saxenda zararlı mı?Saxenda, Tip 2 diyabet ilaçları Victoza’nın daha yüksek dozudur. Mideye midenizin dolu olduğunu ileten bağırsak hormonunu taklit eder. Uzun süreli kullanım için onaylı mı? : Evet. Yan Etkiler: Mide bulantısı, kusma, ishal, kabızlık, düşük kan basıncı ve iştah artışı.