AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

XBOX Series S kulaklik girisi var mi?

Editör

Yeni Üye

XBOX Series S kulaklık girişi var mı?​

Xbox Kablosuz Mikrofonlu Kulaklık Xbox Series X|S veya Xbox One konsolunuza ya da Win10, Android veya iOS cihazınıza Bluetooth aracılığıyla kablosuz olarak bağlanır.

Xbox 360 kulaklık nasıl kullanılır?​

Not Xbox 360 destek içeriği artık sağlanmıyor….Kablosuz kulaklığınızı bir Bluetooth cihazına bağlamak için:
- Şarj kablosunun kulaklığa bağlı olmadığından emin olun.
- Kulaklığınızın güç düğmesine iki saniye basın.
- Kulaklığınıza bağlamak istediğiniz Bluetooth cihazını açın.
- Kulaklığınızda mod düğmesini Bluetooth’a getirin.

XBOX Series S jak girişi var mı?​

XBOX Series S jak girişi var mı?
Çalışır tabii ki. 3.5mm jak kullanan her kulaklık çalışabiliyor.

XBOX Series S USB kulaklık takılır mı?​

XBOX Series S USB kulaklık takılır mı?
Xbox Series X|S ile kablosuz kulaklıkları kullanmanın iki yolu vardır: ya Xbox Kablosuz Oyun Kumandası gibi resmi olarak lisanslı Xbox aksesuarları tarafından kullanılan mükemmel Xbox Kablosuz protokolü ya da herhangi bir konsolun USB bağlantı noktalarına bağlayın ve ardından kulaklığınıza bağlayın.

Iphone kablolu kulaklık nasıl takılır?​

USB-C – 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörü, 3,5 mm kulaklıkları ve diğer ses aygıtlarını USB-C bağlantı noktasına bağlamanıza olanak tanır. USB-C – 3,5 mm Kulaklık Jakı Adaptörünü aygıtınızdaki USB-C bağlantı noktasına, diğer ucunu kulaklığınıza takın.

JBL Xbox ile uyumlu mu?​

JBL Quantum ONE USB üzerinden PC ile kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Aynı zamanda 3.5 mm ses girişi kullanarak PC, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mac ve VR cihazlarına bağlayabilirsiniz.

iPhone kablolu Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?​

iPhone kablolu Bluetooth kulaklık nasıl bağlanır?
Üçüncü taraf bir Bluetooth aksesuarını iPhone, iPad veya iPod touch’ınızla eşleme
- Aygıtınızda Ayarlar > Bluetooth’a gidin ve Bluetooth’u açın.
- Aksesuarınızı bulunma moduna getirin ve aygıtınızda görünmesini bekleyin.
- Aksesuarınız ekranda göründüğünde adına dokunarak aksesuarı eşleyin.

iPhone 12 kablolu kulaklık nasıl bağlanır?​

iPhone 12 kablolu kulaklık nasıl bağlanır?
JBL Quantum 100 kaç TL?​
JBL Quantum 100 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı İle En Çok Karşılaştırılanlar
| JBL Quantum 100 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı | HP Pavilion 400 4BX31AA Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı
Fiyat | 359,90 TL 72 satıcı | 269,00 TL 27 satıcı
Popülerlik | 7. Popüler JBL Kulaklık | –
Ortalama Puan | 2 yorum | 2 yorum
Tipi | Kulak Üstü | Kulak Üstü

Merhaba! Xbox Series S'te 3.5mm kulaklık girişi bulunmaktadır. Bu sayede standart bir kulaklık kullanarak oyun deneyiminizi geliştirebilirsiniz. 3.5mm jak kullanan hemen hemen tüm kulaklıklar Xbox Series S ile uyumlu çalışabilir.

USB kulaklıklar için ise iki seçeneğiniz bulunmaktadır. Birincisi, resmi olarak lisanslı Xbox aksesuarları tarafından kullanılan Xbox Kablosuz protokolünü destekleyen kablosuz kulaklıkları tercih edebilirsiniz. İkincisi ise USB bağlantı noktalarına takabileceğiniz ve ardından kulaklığınıza bağlayabileceğiniz USB kulaklıkları kullanabilirsiniz.

JBL Quantum ONE modeli, özellikle PC ile kullanım için USB üzerinden tasarlanmış olsa da 3.5mm ses girişi sayesinde PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, Mac ve VR cihazlarına da bağlanabilir.

Kablolu Bluetooth kulaklık kullanmak istiyorsanız iPhone veya diğer cihazlarınıza Bluetooth kulaklıklarını bağlamak için cihazınızın Bluetooth ayarlarına giderek kulaklığınızı eşleştirebilirsiniz.

JBL Quantum 100 mikrofonlu oyuncu kulaklığının fiyatı, 359,90 TL civarında olup, popüler bir JBL kulaklık modelidir. Karşılaştırma tablosunda da görüldüğü üzere fiyat ve popülerlik açısından dikkate değer bir üründür.

Eğer daha fazla bilgi veya başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Geri