Wurth radyator Sizinti Onleyici ise yariyor mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Würth radyatör Sızıntı Önleyici işe yarıyor mu?​

Son bir haftadır radyatörün sağ tarafından su damlıyordu.20-30km de bir su ilave etmem gerekiyordu.İnternette araştırırken bu ürünü gördüm ve sipariş verdim.Üzerindeki kullanım talimatına göre uyguladım ve 5dk içinde sızıntı tamamen kesildi. Kesinlikle mükemmel bir ürün tavsiye ederim.
Radyatör çatlağına ne iyi gelir?
Würth Radyatör Sızıntı Önleyici 300 ML.
Radyatör Delik Tıkayıcı toz nasıl kullanılır?
· Aracınızı çalıştırmadan önce radyatör soğukken kapağını açın. · Radyatördeki su ısınana kaDar mOtoru çalışır bırakın. · Su ısındıktan sonra Stop Leak’i radyatör suyu içine boşaltınız. · Radyotör kapağını kapatıp aracınızı kullanınız.Stop Leak Çatlakları kapatıp onaracaktır.

Demirdöküm petek metresi kaç para?​

%22 indirimle Demirdöküm PKKP 900×1200 Plus Panel Radyatör 2.418 TL’ye, %7 indirimle Demirdöküm PKKP 500×1100 Plus Panel Radyatör 1.709 TL’ye, %19 indirimle Demirdöküm Plus Tip 22 900×1400 Panel Radyatör (kalorifer Petek) 2.990 TL’ye sahip olabilirsiniz.
Würth Radyatör Sızıntı Önleyici nasıl kullanılır?
Aracınızın motoru sıcak konumdayken doğrudan soğutma suyuna ekleyin. Soğutma sıvısı genleşme tankına doğru akıyorsa yalnızca genleşme tankına ekleyin. Termostat açılana kadar motoru 10 dakika çalıştırın. Sonra da motoru kapatın, soğutma suyunun seviyesini kontrol edin ve gerekirse tamamlayın.
Würth kaçak önleyici nasıl kullanılır?
Kullanmadan önce kutuyu iyice çalkalayın. Kutu içeriğini sıcak soğutma suyuna ekleyin. Kalorifer vanasını açın ve motoru en az 10 dakika çalıştırın. Soğutma suyu seviyesini ve sızdırmazlığı yeniden kontrol edin.

Radyatör kaçak önleyici nasıl kullanılır?​

Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli
- Kullanıldığı Yerler ve Kullanım Şekli.
- Araçta ısıtma sistemini açın (Kaloriferi sıcak konumda çalıştırın)
- Ürünü iyice çalkaladıktan sonra, soğutma suyuna 150 ml’lik kutuyu boşaltın.
- Aracınızı min.10 dakika (mümkün olduğunca daha da fazla) çalıştırın.

Geri