Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Wtf ne demek kufur mu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Wtf ne demek küfür mü?​

Bunlardan birisi de İngilizce argo “What the f*ck?” cümlesinin kısaltması olan “WTF?” serisi. Türkçeye kabaca, “Ha***tir bu ne?” olarak tercüme edilebilecek bu kısaltma, beklenmedik, şaşırtıcı, anlaşılmaz şeyler veya olaylar karşısında internette kullanılan küfürlü bir şaşkınlık ifadesi.

Wtf ne demek eksi?​

what the fuck in kisa yazilisi. ne bu yaa amınakoyayım’ın ingilizcesinin kısa yazılmışı diyebiliriz.türkçesi: nbya.
KYS ne demek?
kys (kill yourself) expr.
WTF nasıl okunur?
wtf (what the fuck)

What dı fak ne demek türkçesi?​

what the fuck teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı (Argo) (Argo) Buda ne!?

BRUH moment ne anlama gelir?​

Online oyunlarda ve sosyal medyada sıkça kullanılan bruh moment kalıbı “Utanç verici an, rezil durum” manasında kullanılır. Beğenilmeyen, küçümsenen hareketleri eleştirmek için, iğneleme ve hakaret maksadıyla kullanılır. Ayrıca klişeleşmiş içerikler barındıran paylaşımlar için de “bruh moment” yorumu yapılır.
Eğitim KYS nedir?
Eğitim Kys( Eğitim Kurumları Yönetim Sistemi), bir yada birden fazla eğitim kurumlarının (anaokulu, okul, kolej, dershane, kurs, yayıncı, sınav merkezleri, yurt ve üniversite) hem kendi içinde hem de merkezi olarak kolay bir şekilde yönetilebildiği local (internet bağlantısı gerektirmeden) veya web tabanlı (internet …
KGS ne anlama geliyor?
Kartlı Geçiş Sistemi (KGS), Boğaz Köprüleri ve Otoyol geçişlerine ilişkin ödemenin kontaksız kart kullanılarak gerçekleştirildiği bir ücretlendirme sistemidir.
See you, “görüşürüz” veya see you later “sonra görüşürüz” anlamında kullanılıyor.
XD ne demek ne anlama gelir?
Xd genelde gülme anında kullanılır. Anlamı bakımından kısık gözlerle gülme anlamındadır. Yani komik bir olay ortaya çıktığımda xd şeklinde mesaj gönderimi çok yaygındır.
KYS sınavı ne zaman?
Adayların başvuru sürecini KYS (Kurumsal Yönetim Sistemi) https://www.t3kys.com/ üzerinden mutlaka takip etmeleri gerekmektedir. Sınav, 11 Ekim – 31 Ekim tarihleri arasında 27 ilde belirlenecek merkezlerde seanslar halinde gerçekleşecektir. SINAV TAKVİMİ GÜNCELLENMİŞTİR.

Geri