World of Tanks davet kodu nasil girilir?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

World of Tanks davet kodu nasıl girilir?​

Resmî World of Tanks web sitesinden hesabınıza girin. Ekranın sağ üst köşesinde bulunan kullanıcı adınıza tıklayın ve açılan menüden Wargaming Kodunu Etkinleştirin seçeneğini belirleyin. Açılan pencerede özel alana kodunuzu girin ve sonra Kodu Kullanın tuşuna tıklayın. Kodun işlenmesini bekleyin (biraz zaman alabilir).
World of warship kod nasıl girilir?
WGC’ye giriş yapın ve sol üst köşedeki oyun içi adınıza tıklayın. WARGAMING KODUNU AKTİFLEŞTİRİN tuşuna tıklayın….
- Premium Dükkân sayfasına gidin.
- Sağ üstteki Wargaming kodu kullanın kısmına tıklayın.
- Açılan pencerede kodunuzu özel alana girin, sonra KODU KULLANIN tuşuna tıklayın.
- Kodunuz aktifleştirilecektir.
Adım para arkadaş nasıl davet edilir?
Arama yaparak ya da arkadaşlarının gönderdiği profil takip linkine tıklayarak arkadaşlarını ekleyebilirsin. Eğer arkadaşın uygulamada yoksa, hemen davet et hem sana hem ona ödül AdımPara yüklensin!

BIGO Live davet kodu nereye yazılır?​

“Menü”ye gitsin. “Davet Kodunu Gir” sekmesine tıklasın. Senin davet linkini yapıştırıp “Gönder” desin!
World of Tanks Blitz kod nasıl girilir?
Örneğin World of Tanks için olan bir kodu World of Tanks Blitz veya World of Tanks Console için kullanamazsınız….
- Premium Dükkân sayfasına gidin.
- Sağ üstteki Wargaming kodu kullanın kısmına tıklayın.
- Açılan pencerede kodunuzu özel alana girin, sonra KODU KULLANIN tuşuna tıklayın.
- Kodunuz aktifleştirilecektir.
World of Warships promosyon kodu nereye yazılır?
Sağ üstteki Wargaming kodu kullanın kısmına tıklayın. Açılan pencerede kodunuzu özel alana girin, sonra KODU KULLANIN tuşuna tıklayın.
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı Depolama: 61 GB kullanılabilir alan. Ses Kartı: DirectX 11.
AdımPara uygulamasi guvenilir mi?
Kısacası Adım Para Uygulaması Gerçek Mi? sorusuna vereceğimiz cevap evet olacaktır. Adım atarak para ve ödül kazanımlarınızı güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. AdımPara kazanmak için, 10.000 adım dönüştürmen gerekmektedir.
Ininal Kart davet kodu ne demek?
“Arkadaşını Getir” sekmesi altında harf ve rakamlardan oluşan sana özel davet kodunu görebilirsin. Davet kodunu Whatsapp, SMS ya da kullandığın herhangi bir uygulama sayesinde arkadaşlarınla paylaş. Paylaşma işlemini hızlıca tamamlamak için kodun yanındaki paylaş butonunu kullan.

World of Warships nasıl arkadaş eklenir?​

“SAVAŞ” tuşunun sağ tarafında bulunan “Arkadaşlar” tuşuna dokun. Açılan menüden Arkadaşlar Listesine göz atabilir, arkadaşlar ekleyebilir, Kara Liste’ni ve Arkadaşlık İstekleri’ni kontrol edebilirsin. Lütfen unutma ki arkadaşlarını bulmak ve onları eklemek için onlarla aynı sunucu bölgesinde olmalısın.

Geri