- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
World kartım nerede?
Kredi Kartı müşterilerimiz, başvurularının hangi aşamada olduğunu worldcard.com.tr üzerinden de takip edebilirler. Başvurunuz sonuçlandığında gönderilecek SMS ile, başvuru durumunuz hakkında siz sormadan biz sizi bilgilendiriyor olacağız. Ayrıca başvuru durumunuzu 4407’ye sms göndererek sorgulayabilirsiniz.World puan nerelerde kullanılır?
Worldpuanlarımı nasıl kullanabilirim? Kazandığınız Worldpuan’lar aynı gece hesabınıza yansır ve puanlarınızı ertesi günden itibaren dilediğiniz World Üye İşyeri’nde kullanabilirsiniz. Worldcard’ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuanlar, World Üye İşyerleri’nde para yerine geçer.Worldpuan hareketlerinizi World Mobil’den, Yapı Kredi Mobil’den ve İnternet Şubesi’nden takip edebilirsiniz. World Mobil ile kampanyalardaki kazanım aşamalarınızı ve hangi kampanyadan ne kadar puan kazandığınızı geçmişe dönük olarak da takip edebilirsiniz.
Yapı Kredi hesap kartım nerede?
Akıllı Takip sayesinde, Bireysel İhtiyaç Kredisi, Taşıt Kredisi, Konut Kredisi veya Kredi Kartı başvurularınızın durumunu, yapikredi.com.tr’ye tıklayarak internet şubemiz üzerinden, Başvurular ve Krediler menüsü altından Başvuru İzleme bölümüne tıklayarak yada 4407’ye SMS göndererek öğrenebilirsiniz.
Yapı Kredi kartım ne zaman gelir?
Yapı Kredi Kredi Kartı Başvuru Takip Kredi kartı başvurunuz genellikle 1-2 gün içerisinde, en fazla ise 1 hafta içinde sonuçlanır. Kredi kartı onaylandıktan sonra kartınızın teslim süresi ortalama 7 iş günüdür.
A101 de world puan geçiyor mu?
VakıfBank A101 Ve World Puan Kullanma VakıfBank World puanlarımı A101 ® mağazalarında kullanamıyorum.World puan ne demek?
Worldcard’ınızla yaptığınız harcama ve ödemelerle topladığınız Worldpuan’lar, World Üye İşyerleri’nde para yerine geçer. Kazandığınız her 2 Worldpuan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 Worldpuan kullanarak satın alabilirsiniz.Yapı Kredi Play ile yaptığın harcama ve ödemelerle topladığın puanlar, World Üye İşyerleri’nde para yerine geçer. Kazandığın her 2 puan, üye işyerlerinde 1 Kuruş değerindedir. 10 TL değerindeki bir ürünü, 2.000 puan kullanarak satın alabilirsin.
Kredi kartı ne zaman elime ulaşır?
İkamet edilen il ve ilçeye göre kredi kartının ulaşma süresi değişkenlik göstermekle birlikte yaklaşık 3 ila 10 gün arasında kredi kartı sahibine ulaşır. Ayrıca şube üzerinden teslim veya online kullanıma açma gibi alternatiflerle bazı bankalar aynı gün içerisinde kredi kartını kullanıma açıp teslim edebiliyor.
A101 para puan geçerli mi?
A101 marketlerde, QNB Finansbank dışında Maximum, bonus, Axess gibi kredi kartlarının puanlarını kullanılabiliyor. Fakat sadece QNB Finansbank’ın puanı kullanılmıyor. Diğer bankaların puanlarını Bim ve şok marketlerde de kullanabiliyoruz.