Work and Travel 1 sinifta oluyor mu?

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Work and Travel 1 sınıfta oluyor mu?​

Sadece tam zamanlı üniversitelerde okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilir. Öğrencinin programına katılabilmesi için aşağıdaki şartlara sahip olması gerekir. – 4 senelik üniversitelerin Hazırlık, 1., 2. ve 3. ya da 4.sınıfında olmak, ya da yüksek lisans 1. sınıf öğrencisi olmak.

Uzaktan öğretimle Açıköğretim aynı mı?​

UZAKTAN ÖĞRETİM ve AÇIK ÖĞRETİM FARKI Her ikisi de zamandan ve mekandan bağımsızdır. Uzaktan Öğretimde derse devam ve katılım zorunluluğu bulunur, Açık Öğretimde devam ve katılım zorunluluğu yoktur.

WAT Kimler Katılabilir?​

WAT Kimler Katılabilir?
Work And Travel’a; Türkiye veya KKTC’de öğrenim gören TC veya yabancı uyruklu; 18- 26 yaş aralığında, İngilizce konuşabilen üniversite öğrencileri, 4 yıllık üniversitelerin hazırlık, 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencileri, Tezli yüksek lisans programındaki öğrenciler (Sadece ilk yıl katılabilirler) katılabilirler.

1 sınıflar WAT yapabilir mi?​

1 sınıflar WAT yapabilir mi?

Sınıfta kalanlar Work and Travel yapabilir mi?​

Son Sınıf Öğrencileri Programa Katılabilir mi? Evet katılabilir; ancak öğrencinin İngilizce seviyesi ve not ortalamasının iyi bir derecede olması gerekmektedir.

2 yıllık uzaktan eğitim nasıl oluyor?​

Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır. public Öğrenci merkezlidir.

Uzaktan eğitim ücreti ne kadar?​

Uzaktan eğitim ücreti ne kadar?
Tanımlar Koşullar
LİSANS (AÇIK ÖĞRETİM) | ÖSYM İLE YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK) | İKİNCİ ÜNİVERİSTE KAPSAMINDA YERLEŞEN ÖĞRENCİLER İÇİN (DÖNEMLİK)
ADALET | 325 TL | 370 TL
HUKUK BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİĞİ | 325 TL | 370 TL
KÜLTÜREL MİRAS VE TURİZM | 325 TL | 370 TL
SAĞLIK KURUMLARI İŞLETMECİLİĞİ | 325 TL | 370 TL

WAT için öğrenci olmak şart mı?​

WAT için öğrenci olmak şart mı?
Work and Travel programına temel başvuru şartı, üniversitede tam zamanlı, örgün eğitim alan bir öğrenci olmanızdır. Work and Travel programına katılan adayların programdan maksimum verim elde etmeleri için en az orta seviyede İngilizce konuşabiliyor olmaları gerekmektedir.

WAT şartları nelerdir?​

Work and Travel Başvuru Şartları Nelerdir?
- ►Genel ve son dönem ortalaması geçer not ve üzerinde olmak.
- (4’lü not sistemine göre an az 2, 100’lü not sistemine göre en az 60)
- ►En az orta seviyede İngilizce bilmek.
- ►Programı başarıyla tamamlayacak, yeterli olgunluğa ve motivasyona sahip olmak.
- ►18-26 yaşları arasında olmak.

Üniversitelerde uzaktan eğitim ne demek?​

Uzaktan Öğretim, alışılmış geleneksel eğitim tarzından farklı olarak, kampüse gelme zorunluluğunun olmadığı, derslerin bilgisayar vasıtasıyla tamamen sanal ortamda, canlı ve interaktif olarak işlendiği, katılımcının istediği zaman bunları tekrar tekrar izleyebileceği eğitiminin adıdır.

Üniversitelerde uzaktan eğitim zorunlu mu?​

Üniversitelerde uzaktan eğitim zorunlu mu?
Yükseköğretim Kurulunca (YÖK), üniversitelerde teorik derslerin tamamı için uzaktan eğitimin zorunlu olmadığı açıklandı. Açıklamada, “Hangi dersleri uzaktan öğretim yöntemleriyle yapacağı, bu zorlu süreçle sınırlı kalmak kaydıyla, üniversitelerimizin yetkili karar organlarınca karara bağlanacaktır” denildi.

WAT kaçıncı sınıfta yapılır?​

WAT kaçıncı sınıfta yapılır?
Work and Travel’a hazırlık sınıfı da dahil olmak üzere her sınıfta katılabilirsiniz ancak son sınıf öğrencilerinin ara sınıf öğrencilerine göre vizeden red alma ihtimali daha yüksektir. Yüksek lisans 2. sınıfta ve doktora programına kayıtlı olan adaylar programa katılamamaktadır.

Work and Travel hangi sınıflarda yapılır?​

Work and Travel programına üniversiteden Haziran ayı itibariyle mezuniyeti beklenen 4. sınıf öğrencileri not ortalamaları çok düşük olmadığı sürece katılabilirler.

Work and Travel kaçıncı sınıfta yapılabilir?​

Work and Travel programına sadece tam zamanlı üniversitelerde okuyan ve örgün eğitim alan öğrenciler katılabilmektedir. Öğrencinin programına katılabilmesi için genellikle 4 senelik üniversitelerin Hazırlık, 1., 2., 3. veya 4. sınıfında olması ya da yüksek lisansın 1. sınıfında olması gerekmektedir.

Work and Travel'a katılabilmek için Türkiye veya KKTC'de öğrenim gören TC veya yabancı uyruklu, 18-26 yaş aralığında, İngilizce konuşabilen üniversite öğrencileri, 4 yıllık üniversitelerin hazırlık, 1, 2, 3, 4. sınıf öğrencileri ve tezli yüksek lisans programındaki öğrenciler (sadece ilk yıl) başvuru yapabilirler.

Son sınıf öğrencileri de Work and Travel programına katılabilirler ancak İngilizce seviyesi ve not ortalamasının iyi derecede olması önemlidir. Her sınıf katılabilirken, son sınıf öğrencilerinin ara sınıf öğrencilerine göre vizeden red alma ihtimali daha yüksektir.

Work and Travel programına üniversiteden Haziran ayı itibariyle mezuniyeti beklenen 4. sınıf öğrencileri not ortalamaları düşük olmadığı sürece katılabilirler. Ancak yüksek lisans 2. sınıfta veya doktora programına kayıtlı olan öğrenciler programa katılamamaktadır.

Uzaktan eğitim ise kampüse gitme zorunluluğu olmayan, derslerin bilgisayar aracılığıyla tamamen sanal ve interaktif bir ortamda işlendiği bir eğitim yöntemidir. Üniversitelerde uzaktan eğitim genellikle zorunlu değildir ancak bazı durumlarda hangi derslerin uzaktan öğretim yöntemleriyle yapılacağı üniversitelerin kararları doğrultusunda belirlenebilmektedir.

Work and Travel şartları genel olarak genel ve son dönem ortalamasının geçer not ve üzerinde olması, en az orta seviyede İngilizce bilinmesi, programı başarıyla tamamlayacak olgunluk ve motivasyona sahip olunması ve 18-26 yaş aralığında olunması gibi kriterleri içermektedir.

Geri