- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Word Temp dosyaları nerede?
Windows gezgininde kaydedilmemiş belgeler şu şekilde kodlatılarak bulunur: C: \ Users \ \ AppData \ Local \ Microsoft \ Word. C: \ Users \ \ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Word. C: \ Users \ \ AppData \ Local \ Temp.Word dosyası neden açılmıyor?
Word açılmazsa, sorunun Güvenli Modda olup olmadığını kontrol edin. Program bu modda düzgün çalışıyorsa, sorun büyük olasılıkla yüklü eklentilerden kaynaklanmaktadır. Çalıştır iletişim kutusunu açın. Çalıştır iletişim kutusunu açmak için [ Windows] + [R] tuşlarına aynı anda basın.Word TMP dosyası nasıl açılır?
TMP dosyalarını açmak için öncelikle dosyanın üzerine gelip sağ tıklamalısınız. Açılan menüde birlikte aç sekmesine tıkladığınızda karşınıza not defteri seçeneği çıkıyor olmalı. Eğer bu seçenek çıkıyorsa, elinizdeki TMP dosyasını bu şekilde açabilirsiniz.
Kaydedilmeyen Word dosyası nasıl bulunur?
1. Seçenek Otomatik Kurtarma Seçeneği ile Kaybolan Word Dosyasını Kurtarma
- 1.Dosya menüsünde Son Belgeler’e tıklayın.
- 2.Kaydedilmeyen Belgeleri Kurtar’a tıklayın.
- 3.Aradığınız Word belgesini bulduğunuzda açmak için çift tıklayın.
- 4.Hemen kaydedin.
Açılmayan Word dosyası nasıl açılır?
Aç ve Onar komutu dosyanızı kurtarabilir.- Dosya >Aç > Gözat’a tıklayın ve belgenin (Word ), çalışma kitabının (Excel ) veya sununu (PowerPoint) depolandığı konuma veya klasöre gidin.
- İstediğiniz dosyaya tıklayın, sonra Aç’ın yanındaki oka tıklayın ve Aç ve Onar’a tıklayın.
TMP dosyası ne demek?
Bugün sizlere TPM dosyası nedir ve nasıl silinir açıklayacağız. TMP dosyaları, bilgisayarınızda kullandığınız herhangi bir program içinde düzenlemeler yaptığınızda, bu düzenlemelerin geri alınabilmesi için otomatik olarak oluşturulmuş dosyalardır.TMP video dosyası nasıl açılır?
Çoğu durumda TMP dosyası kendiliğinden silinir….Yöntem #2: Video içerikli TMP dosyası açma:
- Adım #1: Açmak istediğiniz TMP dosyası üzerinde sağa tıklayın.
- Adım #2: Birlikte Aç menüsünü genişletin.
- Adım #3: VLC Media Player uygulamasını seçin.
- Adım #4: TMP dosyası seçtiğiniz uygulama üzerinden açılacak.