- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Word 2010 nasıl yükseltilir?
- Word 2010 gibi herhangi bir Office 2010 uygulamasını açın ve bir belge oluşturun.- Dosya > Yardım > Güncelleştirmeleri Denetle’ye gidin.
- Güncelleştirmeleri Yükle veya Güncelleştirmeleri Denetle seçeneğini belirleyin.
Microsoft Office 2010 ücretsiz mi?
ÖZEL: Microsoft’un yeni PC’lerle dağıttığı Office 2010 sürümü artık herkese açık; üstelik bedava! Microsoft, Office 2010’u piyasaya sürdüğünden beri, özel bir sürümünü, Office 2010 Starter’ı OEM ortaklarına dağıtıyordu.
Word son sürüm nasıl indirilir?
Yöntem #1: Microsoft Office resmi sitesinden ücretsiz deneme sürümünü başlatma:
- Adım#1: Buradan Microsoft Office deneme sürümü resmi sitesine ulaşın.
- Adım#2: “1 ay süreyle ücretsiz deneyin” butonuna tıklayın.
- Adım#3: Gerekli bilgilerinizi girdikten sonra 1 aylık deneme sürümünüz kullanıma hazır.
Office ürün anahtarını nasıl görebilirim?
Hangi ürünü satın aldığınıza bağlı olarak Word, Visio ya da Project gibi bir Office uygulamasını başlatın….Office’i Microsoft Store’dan satın aldıysanız, ürün anahtarınızı buraya girebilirsiniz.- www.microsoftstore.com adresine gidin.
- Oturum açtıktan sonra sağ üst köşeden adınızı seçin ve sonra Sipariş Geçmişi’ni seçin.
Office Ürün Anahtarı nerede yazıyor?
Genellikle ürün anahtarı, Windows’un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, bir etikette veya Windows’un içinde geldiği kutudaki bir kartta bulunur. Windows bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak geldiyse, ürün anahtarının cihazınızdaki bir etiket üzerinde olması gerekir.
Office 2010 kullanılır mı?
Office’in aşağıdaki sürümleri Windows 10’da tümüyle test edilmiştir ve desteklenmektedir. Windows 10’a yükseltme tamamlandıktan sonra da bunlar bilgisayarınıza yüklenir. Office 2010 (Sürüm 14) ve Office 2007 (Sürüm 12) artık temel destek kapsamında değildir.