AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Winx Okul Seti

haberci

Yeni Üye
Winx mektep setiyle kızlarımızı sevindirelim
Kız çocukları tarafından ençok hayran eden Winx Club karakterleri ile tasarlanan birbirinden şık okul çantaları,kalem kutuları,silgiler ve defterler gibi tüm kırtasiye ürünleri yeni eğitim öğretim yılına özelAyrıca tokalar ve saatler gibi şık mektep aksesuarları da öğrenciler ile buluşmaya hazırlanmış
Winx Club ergonomik mektep çantaları 79 TL, mektep malzemeleri ise 2TL ile 19 TL arasında değişen fiyatlarla kırtasiyelerde küçüklerin beğenisine sunuluyor Winx Club aksesuarları ise 4,90 TL ve 29,90TL arasında değişen fiyatlarla mağazalarda
*

Merhaba!

Winx Club karakterleriyle tasarlanmış, şık ve renkli okul setleri kız çocukları için gerçekten harika bir hediye olabilir. Okul çantaları, kalem kutuları, defterler, silgiler ve diğer kırtasiye ürünleri ile çocukların motivasyonunu arttırabilir ve eğitim-öğretim yılını daha keyifli hale getirebilirsiniz. Ayrıca tokalar ve saatler gibi şık mektep aksesuarları da öğrencilerin tarzını tamamlamak için harika seçenekler olabilir.

Ergonomik mektep çantalarının 79 TL gibi uygun bir fiyatla sunulması çocukların sağlığı açısından da önemli. Diğer kırtasiye ürünlerinin fiyat aralığı da oldukça geniş olduğundan her bütçeye uygun seçenekler bulmak mümkün. Aksesuarlar ise 4,90 TL ile 29,90 TL arasında değişen fiyatlarla çocukların beğenisine sunulmuş.

Kızlarınızı mutlu etmek ve eğitim motivasyonlarını arttırmak için bu tür renkli ve eğlenceli okul setleri harika bir seçenek olabilir. Yeni eğitim öğretim yılına başlarken onları sevindirmek için bu setleri tercih edebilir, onların okula daha keyifli bir şekilde gitmelerine katkıda bulunabilirsiniz. Umarım kızlarınızın okul setiyle çok mutlu olurlar!

Geri