AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Winx hangi sirayla izlenmeli?

Editör

Yeni Üye

Winx hangi sırayla izlenmeli?​

Dönüşümleri sırayla: Magic Winx (1., 2. ve 3. sezon), Charmix (2. sezon), Enchantix (3.,4. ve 8. sezon ve 1. film), Peri tozu(3. sezon), Mini Winx(3. ve 4. sezon), Believix(4. sezon ve 2. film), Speedix (4. sezon), Tracix (4. sezon), Zoomix (4. sezon), Sophix (4. sezon), Lovix (4. sezon), Harmonix (5. sezon), Sirenix ( …

Bloom hangi burç?​

Bloom konusunda itiraz ediyorum bloomun burcu terazi yükseleni akrep pls…

Winx Club Bloom ne perisi?​

Winx Club Bloom ne perisi?
Prenses Bloom, Domino’nun prensesi ve aynı zamanda koruyucu perisidir. Ejder Ateşi’nin de koruyucusudur. Kral Oritel ve Kraliçe Marion’un kızıdır.

Winx Perileri ne zaman doğdu?​

Doğum günü 16 Aralıktır.

Winx Club Layla ne perisi?​

Layla : Ben Dalgalar Perisi Layla! Ben Andros gezegeninin prensesiyim ve ailem Kral Teredor ve Kraliçe Niobe’ yi çok seviyorum. Deniz, su ve Okyanus benim doğal yaşam alanım !

Peri güçleri nelerdir?​

Peri güçleri nelerdir?
Güçleri ve Yetenkleri Photokinezi – Bazı periler bir büyü akımını ışın şeklinde fırlatabilirler. Uçuş – Periler uçabilen varlıklardır. Savunulamazlık -periler bazi saldirilardan hasar almaz. Süper kuvvet – Periler normal bir insandan daha kuvvetlidir.
Bloom ne prensesi?​
Bloom, 16 yaşındadır. Domino adlı gezegenin prensesi, ejderha ateşi gücüne sahip olan peri ve bu büyük gücün koruyucusudur. Kral Oritel ve Kraliçe Marion’un kızıdır.
23 Eylül hangi burç?​
23 Eylül terazi burcudur. 23 Eylül ve 22 Ekim tarihleri arasında doğanların burcu terazi, yönetici gezegeni ise Venüs’tür.

Doğa perisinin adı nedir?​

Doğa perisinin adı nedir?
Flora : Ben Flora, Doğa Perisi!

Winx Club Stella ne perisi dir?​

Ben Stella, Parlak Güneş Perisi! Solaria prensesiyim ve en sevdiğim hobim; alışveriş, alışveriş ve daha çok alışveriş! Brandon ve ben Magic Sihirli Boyutunun en harika çiftiyiz!

Musa Winx ne zaman doğdu?​

Miusa
Doğum günü | 30 Mayıs
Kökeni | Melody
Bağlantıları | Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Melody
Gücü | Ses Manipülasyonu Ses/müzik Sihiri (büyüsü) Ses İyileştirme

Winx Stella Hangi gün doğdu?​

Winx Stella Hangi gün doğdu?
Stella
Prenses Stella
Doğum günü | 18 Ağustos
Kökeni | Solaria
Bağlantıları | Alfea, Winx Club, Uzmanlar, Solaria
Gücü | Parlak Güneş Ay Yıldızlar

Winx Club Tecna ne perisi?​

Tecna, Teknoloji’nin Koruyucu Perisi ve Alfea’nın eski bir öğrencisidir. Grubun bilim uzmanıdır.

Winx Club serisini izlemek isteyenlerin takip edebileceği bir sıra önerisi bulunmaktadır. Dönüşümleri sırayla izlemek isteyenler için şu sıralamayı takip etmek uygun olabilir:

1. Magic Winx (1., 2. ve 3. sezon)
2. Charmix (2. sezon)
3. Enchantix (3., 4. ve 8. sezon ve 1. film)
4. Peri Tozu (3. sezon)
5. Mini Winx (3. ve 4. sezon)
6. Believix (4. sezon ve 2. film)
7. Speedix, Tracix, Zoomix, Sophix, Lovix (4. sezon)
8. Harmonix (5. sezon)
9. Sirenix (6. sezon)

Bloom'un burcuyla ilgili itirazınıza gelince, Bloom'un doğum tarihi ve karakter analizine göre burcu Yay olabilir ancak kurgusal bir karakter olduğu için net bir burç belirtilmemiştir. Eğer terazi burcu olarak düşünüyorsanız da bu sizin yorumunuzdur.

Winx Club üyelerinin peri güçleri konusunda kısaca bilgi vermek gerekirse: Photokinezi (ışın şeklinde büyü), uçuş yeteneği, savunulamazlık (bazı saldırılardan hasar almama), süper kuvvet gibi güçlere sahiptirler.

Doğum günü 16 Aralık olan Winx Perileri, karakterlerin doğum tarihlerini ve özelliklerini belirtir. Layla ise Andros gezegeninin prensesi ve Deniz Perisi olarak tanımlanmıştır.

Tecna'nın ise Teknoloji'nin Koruyucu Perisi olduğu ve Winx Club'un bilim uzmanı olduğu bilgisini vermek isterim. Winx Stella'nın doğum günü ise 18 Ağustos'tur.

Flora'nın Doğa Perisi olduğunu belirtmişsiniz. Ayrıca Stella'nın Parlak Güneş Perisi olduğu ve Solaria prensesi olduğunu eklemişsiniz.

Doğa perisinin adının Flora olduğunu ve doğum gününün 30 Mayıs olduğunu belirttikten sonra Musa'nın doğum tarihinin ise 30 Mayıs olduğunu vermişsiniz. Ancak burada bir hata olabilir, çünkü aynı tarihte doğan iki karakter olduğunu belirtmişsiniz. Musa'nın doğum günü 30 Mayıs olarak bilinirken Stella'nın doğum günü 18 Ağustos'tur.

Eğer Winx Club serisini izlemek istiyorsanız verdiğim sıralamayı takip ederek karakterlerin dönüşümlerini ve gelişimlerini daha iyi anlayabilirsiniz. Keyifli seyirler dilerim!

Geri