AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows XP den sonra ne cikti?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows XP den sonra ne çıktı?​

Windows XP’nin geliştirilmesinden yaklaşık 5 yıl sonra Microsoft, Windows ailesinin en yeni sürümü Windows Vista’yı piyasaya sürdü. Geliştirme süreci yaklaşık 1,5 yıl süren Vista gerek son kullanıcılar gerekse profesyoneller için çok sayıda yenilik içeriyordu.

Windows XP için hangi tarayıcı?​

Mozilla ise Windows XP desteğini kesme planlarının olmadığını bildiriyor. Dolayısıyla her iki tarayıcı da Windows XP için harika seçenekler. İkisi de Internet Explorer yer imlerini aktarmanıza izin veriyor, böylece sorunsuz bir geçiş yapabiliyorsunuz. Firefox ve Chrome yerine Opera’yı da tercih edebilirsiniz.
Windows XP den önce ne vardı?
Windows XP’nin öncüsü olan Windows 2000; ev kullanıcılarına yönelik sistemlerin (Windows 95 / 98 / ME) sahip olduğu kullanım kolaylıkları ile profesyonel dünyaya yönelik sistemlerin (Windows NT) sahip olduğu güvenlik ve sağlamlık özelliklerini birleştiren ilk işletim sistemidir.
Windows XP neden XP?
Windows XP (kod adı: Neptune, Whistler) Microsoft’un kişisel bilgisayarlar ve sunucu sistemleri için ürettiği işletim sistemi ailesi Windows’un NT çekirdeği üzerinde yükselen altıncı ara sürümüdür. 25 Ekim 2001 tarihinde piyasaya sürülmüştür. XP adı eXPerience (Türkçe: deneyim) kelimesinden gelir.

Microsoft firması hangi isimde bir işletim sistemi geliştirmiştir?​

(Microsoft DOS) veya PC-DOS olarak bilinen çok farklı bir işletim sistemi ile doğmuştur. ► MS-DOS (Disk Operating System-Disk İşletim Sistemi), Microsoft firmasının geliştirdiği ve 1980’li yıllarda PC uyumlu platformlar üzerinde kullanılan en yaygın işletim sistemiydi.

Office 2007 xp’de çalışır mı?​

Microsoft Office 2007, Service Pack 2 ya da 3 yüklenmiş Windows XP’de, Service Pack 1 ya da üstü yüklenmiş Windows Server 2003’te ve Windows Vista’da çalışmaktadır. Desteği ise Windows Vista ile birlikte 10 Ekim 2017’de bitmiştir.
Eski bilgisayar Hangi tarayıcı?
Opera, UR Browser, K-Meleon, Midori, Pale Moon veya Maxthon, eski PC’nize yükleyebileceğiniz en iyi tarayıcılardan bazılarıdır. Düzgün çalışması için büyük miktarda bilgisayar kaynağına ihtiyaç duymazlar. Bu, eski bilgisayarlar hakkında konuşurken büyük bir avantajdır.
Windows NT ne zaman çıktı?
Windows NT, Microsoft tarafından geliştirilen ve ilk sürümü 27 Temmuz 1993’te yayımlanan bir işletim sistemi ailesidir. İşlemciden bağımsız, çoklu işlem ve çoklu kullanıcı desteği sunan bir işletim sistemidir. Windows NT’nin ilk sürümü olan Windows NT 3.1 iş istasyonları ve sunucular için geliştirilmişti.
Microsoft Corporation, ABD merkezli çok uluslu teknoloji şirketidir. Bilgisayar yazılımları, elektronik cihazlar, kişisel bilgisayarlar ve bilişim hizmetleri geliştirir, üretir, lisanslar ve satar.
Bill GatesPaul Gardner AllenMicrosoft/Kurucuları
Office 2010 xp’de çalışır mı?
Minimum gereksinimler gerçekten de çok düşük bir seviyede: Üreticiye göre Office 2010’u çalışmaya ikna etmek için 500 MHz işlemci (en az Pentium 3) ve 256 MB RAM yeterli oluyor. Yazılım devi işletim sistemi olarak Windows XP SP3, Vista SP1 veya Windows 7 kullanma şartı koşuyor.
Office 2007 nasıl kaldırılır?
1. Seçenek: Denetim Masası’nı kullanarak Office ürününü kaldırma
- Başlat > Denetim Masası’nı tıklatın.
- Programlar > Programlar ve Özellikler’e tıklayın.
- Kaldırmak istediğiniz Office uygulamasına sağ tıklayın ve ardından Kaldır’a tıklayın.

Geri