Windows Vista surumleri nelerdir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu
Web sitesi
forumsitesi.com.tr

Windows Vista sürümleri nelerdir?​

Windows Vista, Microsoft tarafından altı farklı sürüm halinde piyasaya sürülmüştür. En basit sürüm Vista Starter iken, en gelişmiş sürüm Vista Ultimate ve Vista Enterprise’dır.

Windows en son sürüm kaç?​

Windows 11, Microsoft tarafından 5 Ekim 2021’de piyasaya sürülen bir işletim sistemidir. Windows 11’in ilk genel önizleme yapısı, 28 Haziran 2021’de Dev Channel’da Windows Insider’ların kullanımına sunuldu.
Windows işletim sistemi sürümleri nelerdir?
Windows Sürümleri

Vista ne zaman çıktı?​

Windows Vista (Türkçe: Manzara), kişisel bilgisayarlar için geliştirilen Microsoft Windows işletim sistemleri ailesinin sürüm olarak altıncı üyesidir. 22 Temmuz 2005’te gerçek adı duyurulmadan önce Longhorn kod adıyla tanınıyordu. Windows Vista, 30 Ocak 2007’de dünya çapında piyasaya sürülmüştür.

Windows 10 en son sürüm hangisi 2021?​

Windows 10, MSDN ve Technet aracılığıyla indirilebildi ve Windows 8.1 ve Windows 7 kullanıcıları için ücretsiz yükseltme teklifi olarak sunuldu….Windows 10.
Windows 11 var mı?
İşte Windows 11, artık bizimle. Üstelik şimdiye kadarki yapmış olduğumuz en iyi Windows sürümü. Windows hakkında en son bilgilerin ve yeniliklerin yayınlandığı Windows Blog’u takip edebilirsiniz. Böylelikle Windows hakkındaki en güncel bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.
Cihazınızın hangi Windows sürümünü çalıştırdığını bulmak için Windows logo tuşu + R tuşlarına basın, Aç kutusuna winver yazın ve ardından Tamam’ı seçin. Daha fazla bilgi edinmek için: Başlangıç > Ayarlar > Sistem > Hakkında ‘yı seçin.

Geri