AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows Simgesi Nasil Yapilir?

Editör

Yeni Üye

Windows Simgesi Nasıl Yapılır?​

Adım 1: ”Ayarlar” bölümünü açın ve ”Kişiselleştirme” seçeneğine tıklayın. Adım 2: Açılan pencerede sol tarafta bulunan ”Temalar” seçeneğine tıklayın. Adım 3: Ekranın sağ tarafında bulunan ”Masaüstü simge ayarları” seçeneğine tıklayın. Adım 4: Bu aşamada, değiştirmek istediğiniz simgeyi seçmelisiniz.

Windows Fotoğraflar uygulaması nerede?​

Windows Fotoğraflar uygulaması nerede?
Denetim Masası’ndaki arama çubuğuna Sorun giderme yazın. Soldaki gezinti bölmesinde Tümünü görüntüle’yi tıklayın. Windows mağaza uygulamalarını tıklayın. Windows mağaza uygulamaları iletişim kutusundaki Gelişmiş’i tıklayın ve Yönetici olarak çalıştır’ı tıklayın (gerekirse kimlik bilgilerini girin).

Resimlerin önizlemesi nasıl açılır?​

(1) Yanıt 
- Başlangıç > Denetim Masası yolunu izleyiniz.
- Görünüm kısmından Büyük simgeler’i seçiniz.
- Dosya Gezgini Seçenekleri’ne tıklayınız.
- Görünüm sekmesinde Küçük resimlerde dosya simgesini görüntüle ve Önizleme bölmesinde önizleme işleyicilerini göster seçeneklerinin seçilmiş olduğundan emin olunuz.

Resimleri açmadan küçük resim olarak nasıl görebilirim?​

Resimleri açmadan küçük resim olarak nasıl görebilirim?
Resimleri tektek açmadan kolayca bulabilmek için Herhangi bir klasörü açıp Düzenle – Klasör arama seçeneklerini seçin. Açılan pencereden Görünüme gelip Her zaman simge göster, küçük resim gösterme seçeneğinin işaretini kaldırın ve uygula tamam diyip çıkın.
Bilgisayarım simgesi nerede?​
Bilgisayarım Masaüstüne Getirme Masaüstü sağ tuş > kişiselleştir > temalar > masaüstü simge ayarları > eklemek istediğiniz simgenin yanında ki kutucuğu işaretleyin.

Bilgisayara attığım Fotoğraflar nerede?​

Bilgisayara attığım Fotoğraflar nerede?
Fotoğraflar uygulaması bilgisayarınızdaki ve OneDrive’daki Resimler klasöründe bulunan fotoğrafları ve videoları otomatik olarak görüntüler. Resimler klasörüne şu şekilde daha fazla kaynak klasör eklersiniz. Görev çubuğundaki arama kutusuna fotoğraflar yazın ve ardından sonuçlardan Fotoğraflar uygulamasını seçin.

Windows 10 fotoğraf görüntüleyicisi nerede?​

Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi, Windows 10’un parçası değildir, ancak Windows 7 ya da Windows 8.1’den yükseltme yaptıysanız yine de bu uygulamaya sahip olabilirsiniz. Denetlemek için Dosya Gezgini’nde bir fotoğrafı basılı tutun (veya sağ tıklayın) ve Birlikte aç’ı seçin.

Klasörde Önizleme nasıl açılır?​

Klasörde Önizleme nasıl açılır?
Microsoft Office Düğmesi’ne veya Dosya sekmesine ve ardından Aç’a tıklayın. Aç iletişim kutusunda Önizleme bölmesini göster’e tıklayın. Önizleme için bir belge seçin.

Fotoğraf önizlemesi ne demek?​

Yeni çekilmiş bir filmin gösterime girmeden önce az sayıda seçilmiş bir grup tarafından izlenmesi.

Windows simgesi oluşturma adımlarını detaylı olarak anlatan bilgilerinizi inceledim. Bu adımları takip ederek masaüstünüzdeki simgeleri özelleştirmeniz mümkün olacak.

Windows Fotoğraflar uygulamasını bulma konusundaki talimatlarınızda bulunan adımlar da oldukça açıklayıcı. Sorun giderme, Windows mağaza uygulamaları ve yönetici olarak çalıştırma gibi adımları takip ederek Windows Fotoğraflar uygulamasına erişebilirsiniz.

Resimlerin önizlemesini açma ve resimleri açmadan küçük resim olarak görebilme yöntemlerinizi anlatan bilgiler de faydalı. Bu adımları uygulayarak kolayca önizleme yapabilir ve dosyalarınızı daha hızlı bulabilirsiniz.

Bilgisayarınıza attığınız fotoğrafları bulma konusundaki açıklamalarınız da dikkat çekici. Fotoğraflar uygulamasının nasıl kullanılabileceğini ve fotoğraflarınızın nerede bulunabileceğini anlatmanız oldukça yararlı olacaktır.

Windows 10 fotoğraf görüntüleyicisi konusunda verdiğiniz bilgi de önemli. Windows Fotoğraf Görüntüleyicisi'nin Windows 10'un bir parçası olmadığını ancak yükseltme yaptıysanız halen kullanabileceğinizi belirtmeniz kullanıcılar için faydalı olacaktır.

Son olarak, klasörde önizleme açma ve fotoğraf önizlemesi konularındaki bilgileriniz de oldukça açıklayıcı. Bu adımları takip ederek belirli dosyalarınızı önizleyebilir ve işlemlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Teşekkürler for detailed explanations!

Geri