AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows olay goruntuleyici ne ise yarar?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows olay görüntüleyici ne işe yarar?​

Olay Görüntüleyicisi, Microsoft’un Windows NT işletim sistemlerinin yöneticilerinin ve kullanıcıların olay günlüklerini yerel veya uzak bir makinede görmelerini sağlayan bir bileşendir.
Windows 7 hata raporu nerede?
Başlat menüsüne gidin ve Denetim Masası’na tıklayın. Sistem ve Güvenlik üzerine tıklayın, bu menü açıldığında, Yönetimsel Araçlar’a tıklayın. Son olarak, Etkinlik Görüntüleyici’yi tıklayın .

Kernel power 41 hatası nedir?​

Kernel Power 41 Hatası, sistem temiz bir şekilde kapatılmadan yeniden başlatıldığında Windows 10 tarafından oluşturulur. Bu, sisteminizin rutin kapatma prosedüründen geçemediği ve bunun yerine çökmeye, güç kaybına veya yeniden başlatmaya neden olan başka bir şeyin olduğu anlamına gelir.
Windows olay günlüğü nasıl kapatılır?
Olay Görüntüleyicisi’nde, sol panelde görünen “Olay Görüntüleyicisi → Windows Günlükleri → Güvenlik” seçeneğine gidin. 3. Oturum açma veya kapatma olaylarını bulmak için sırasıyla olay kimliğinin 4624 ve 4634’ü arayın. Tüm kimlikler, orta paneldeki Etkinlik Kimliği bölümünde listelenir.

Distributedcom 10016 uyarı ne demek?​

Olay Kimliği 10016 ile DCOM hatası almak bir programın DCOM altyapısını kullanarak DCOM sunucusunu başlatmaya çalıştığı ancak kullanıcının bunu yapmak için gerekli izinlere sahip olmadığı anlamına gelir.
Event ID 10016 nedir?
Olay Görüntüleyicisi’ndeki DCOM Hatası 10016 hata iletisi, sorunu oluşturan belirli uygulama veya işlemle ilgili bilgiler içerir. Başlat Menüsü arama çubuğunuzda etkinlik görüntüleyiciyi girin ve En İyi Eşleşme’yi seçin.

Kernel hatası nedir?​

Kernel Panic nedir? Windows’ta mavi ölüm ekranı (BSOD) olarak bilinen bu ekranlar, bilgisayar dünyasında Kernel Panic olarak tanınır. Sebebi ise işletim sisteminin kendini kurtaramadığı, alt seviye hatalardır. Hata, yalnızca bir uygulamayı kilitlemekten fazlasına neden olmuştur.
Bilgisayarda hata penceresi nerede?
Hata Listesi’ni görüntülemek için Hata Listesini Görüntüle’yi > seçin veya Ctrl E + \ + tuşlarına basın.

Geri