- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Windows Live Messenger nasıl kaldırılır?
1. Öncelikle yapmanız gereken, Windows Live Messenger’ı bilgisayarınızdan kaldırmak. Denetim Masası > Programlar ve Özellikler’e gidin, sayfayı aşağı kaydırarak Windows Live Temel Parçalar 2011’i bulun ve sağ tıklayıp kaldırma sihirbazını başlatın.MSN yerine ne geldi?
MSN web portalinin 2014 yılında yeniden tasarlanmasıyla birlikte Microsoft, Windows ve Windows Phone ile birlikte gelen ve MSN markası ile üretilen birçok Bing uygulamasını yeniden başlattı.MSN yerine ne kullanılır?
Ankete Katılın: En İyi MSN Alternatifi
MSN ne zaman popüler oldu?
24 Ağustos 1995 tarihinde Windows 95 işletim sistemi ile birlikte çıkmıştır ve ilk kez MSN Dial-up adında bir çevrimiçi hizmet olarak başlatıldı. 2006 yılında MSN hizmetlerinin çoğu Windows Live bünyesine katılarak yeniden adlandırılmıştır….MSN.MSN kaç yılında kapatıldı?
Microsoft Live Messenger üzerinden yapılan duyuruya göre, 8 Nisan 2013’ten itibaren Windows Live Messenger kapatılacak ve 300 milyon kullanıcı yine kendi hotmail hesaplarından Skype 6.0 ile oturum açabilecek.MSN Messenger ne zaman kuruldu?
MicroSoft Network kelimelerinin kısaltılmış hâlidir. 24 Ağustos 1995 tarihinde Windows 95 işletim sistemi ile birlikte çıkmıştır ve ilk kez MSN Dial-up adında bir çevrimiçi hizmet olarak başlatıldı. 2006 yılında MSN hizmetlerinin çoğu Windows Live bünyesine katılarak yeniden adlandırılmıştır.
MSN Messenger bir kişi sunucusu yerine genellikle . NET Messenger Service (sistemin çalışmasını sağlayan sunucu ve protokoller) olarak anılır….MSN Messenger.