AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows Live hesabimi nasil kurtarabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows Live hesabımı nasıl kurtarabilirim?​

Kurtarma formu https://account.live.com/acsr adresinde mevcuttur. Bu hesapta kullanmış olabileceğiniz tüm Microsoft hizmetleri hakkında olabildiğince çok bilgi toplayın. Formu doldururken ne kadar çok bilgi girerseniz hesabınıza tekrar erişim kazanma ihtimaliniz de o ölçüde artar.
Mail kurtarma kodu nasıl alınır?
Kurtarma e-posta adresi ekleme
- Google Hesabınıza gidin.
- Sol gezinme panelinde Kişisel bilgiler’i tıklayın.
- “İletişim bilgileri” bölümünde E-posta. Kurtarma e-postası’nı tıklayın. Oturum açmanız gerekebilir.
- Ekrandaki adımları uygulayın.

Hotmail açamıyorum ne yapmalıyım?​

Hotmail hesabımı açamıyorum
- Parolanızı sıfırlayın sayfasına gidin.
- Parolanızın sıfırlanmasını gerektiren nedeni seçip Sonraki seçeneğine tıklayın.
- Microsoft hesabınızı oluştururken kullandığınız e-posta adresini girin.
Livecom nedir?
Windows Live Kişiselleştirilmiş Deneyim, önceden live.com olarak bilinen hizmet. Bing, önceden Windows Live Search ve Live Search olarak bilinen ve URL’si 2009’a kadar live.com olan bir arama motoru. Outlook.com, önceden @ live.com hesapları sunan bir çevrimiçi e-posta hizmeti.
Kurtarma kodu, iki faktörlü kimlik doğrulamanın kullanamadığı yani bağlantı veya iletim sorunlarından dolayı kod gönderilemeyen durumlarda işleminizi tamamlamanıza yardımcı olacak olan koddur. Bu kodlara erişmek için en az bir kere hesabınıza giriş yapmış olmanız gerektiğini de hatırlatalım.
Kurtarma e postası nasıl öğrenilir?
Kurtarma e-posta adresi ekleme veya mevcut kurtarma e-posta adresini değiştirme
- Android telefon veya tabletinizde cihazınızın Ayarlar uygulamasını Google.
- Üstte Güvenlik’e dokunun.
- “İşlemi yapan kişinin siz olduğunuzu doğrulamak için kullanabileceğimiz yollar” bölümünün altında Kurtarma e-postası’na dokunun.

Microsoft şifremi unuttum ne yapmalıyım?​

Bilgisayarınızda oturum açmak için kullandığınız Microsoft hesabı parolanızı sıfırlama. Oturum açma ekranında görüntülenmiyorsa Microsoft hesabınızın adını yazın. Bilgisayarda birden çok hesap varsa sıfırlamak istediğiniz hesabı seçin. Parola metin kutusunun altındaki Parolamı unuttum’u seçin.
Windows Live nedir ne işe yarar?
Windows Live, Microsoft’un geliştirilmiş ve farklı uygulamalarını kapsayan yeni nesil platformunun adıdır. Bu platformda daha önceden MSN adıyla sunulan araçlar, daha güncel ve daha çok alternatifle yer alır. Platformu kullanabilmek için Windows Live kaydol sayfasından bir hesap açmalısınız.

Hotmail hesabına nasıl giriş yapılır?​

Hotmail veyaOutlook.com ‘de oturum açma Outlook.com oturum açma sayfasına gidin ve Oturum açma’ya tıklayın. E-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin ve İleri’yi seçin. Sonraki sayfada parolanızı girin ve Oturum aç’ı seçin.

Geri