- Web sitesi
- forumsitesi.com.tr
Windows lisansınız Suresi yakında dolacak ne demek?
Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası alıyorsanız sorun Windows 10 lisans bilginizin bir şekilde zarar görmüş olması olabilir. Özellikle Windows 7, Windows 8 gibi işletim sistemlerinden Windows 10’a yükseltme yaparak geçiş yaptıysanız o zaman muhtemelen ürün anahtarı da girmemişsiniz demektir.Mac Book Air nasıl sıfırlanır?
Mac’inizi kapatıp tekrar açın ve hemen şu dört tuşu birlikte basılı tutun: Option, Komut, P ve R. Tuşları yaklaşık 20 saniye sonra serbest bırakın. Bu işlem bellekten kullanıcı ayarlarını siler ve değiştirilmiş olabilecek bazı güvenlik özelliklerini geri yükler. NVRAM’i sıfırlama hakkında daha fazla bilgi edinin.
MacBook Pro nasıl kapatılır?
Not: MacBook Pro’nuzu kapatmak için Elma menüsü > Sistemi Kapat komutunu seçin. MacBook Pro’nuzu uyku durumuna geçirmek için Elma menüsü > Uyut komutunu seçin. Tüm sistem işlevleri Touch Bar’da yer alır. tuşlarına basın.Lisans süresi doldu ne demek?
Lisans süresi dolacak uyarısı işletim sistemi hakkında verilen bir uyarıdır. Windows artık 7 ve 8 işletim sistemlerini kullanmamaktadır. Örneğin işletim sistemi zarar görmüş olabilir. Eğer bilgisayarda aktivasyon gerçekleşmiş ancak sonradan donanım değişikliği yapılmışsa bu sorunun çıkması muhtemeldir.
Mac diğer kısmı nasıl silinir?
MacOS X SSD/HDD “Diğer” Kısmı Temizleme- Finder’i açın, yukarı kısımda “Git” vardır, onun üstüne gelin ve alt tuşuna basın ve orada kitaplık seçeneği çıkar ona tıklayın.
- 2.Orada ki klasörlerden : “Caches ve Cookies” klasörlerini geri dönüşüm kutusuna atın.
- Cihazınızı yeniden başlatın.
Macbook Air Delete tuşu nerede?
Macintosh klavyelerinde, ister MacBook, ister iMac olsun, Backspace tuşunun yerinde ”delete” tuşu yer alır.
MacBook dondu nasıl kapatılır?
“Güç” düğmesini bulduğunda ona bas ve beş saniye boyunca basılı tut. Beş saniye sonra “Güç” düğmesini bırak. Bu noktada Mac’inin kapanması gerekir. Mac’ini kapatmak istediğini onaylamanı isteyen bir istem görürsen tuşu yeterince uzun süre basılı tutmamışsındır.Mac güç düğmesi nedir?
Güç düğmesi: Mac’inizi açmak veya uykudan uyandırmak için basın. Mac’inizi uyku moduna geçirmek için 1,5 saniye basılı tutun. * Mac’inizi kapanmaya zorlamak için basılı tutmaya devam edin. Option-Komut-Güç düğmesi* veya Option-Komut-Ortamı Çıkar : Mac’inizi uyku moduna geçirir.