AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows lisansimi nereden gorebilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows lisansımı nereden görebilirim?​

Yükleme sırasında bir ürün anahtarı girmeniz istenir. Ya da yüklemeden sonra ürün anahtarını girmek için Başlangıç düğmesini ve ardından Güncelleştirme ve Güvenlik’i > Etkinleştirme > Ürün anahtarını güncelleştir > Ürün anahtarını güncelleştir’i seçin.

Windows 11 Keyimi nasıl öğrenebilirim?​

“Windows tuşu + I” klavye kısayolunu kullanarak Ayarlar uygulamasını açabilirsiniz . Bundan sonra, Sistem > Etkinleştirme bölümüne gidin. Bu menüden Windows 11 bilgisayarınızın etkin olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Windows 11’de ürün anahtarınızı bulabilmeniz için “Aktivasyon durumu” etkin olmalıdır.
Ürün anahtarı nasıl bulunur?
Ürün anahtarı, Windows’un dijital kopyasını satın aldıktan sonra gönderilen onay e-postasında bulunur. Microsoft, ürün anahtarlarının kaydını yalnızca çevrimiçi Microsoft mağazasından satın aldıysanız tutar. Microsoft hesabınızın Sipariş geçmişi bölümünde Microsoft’tan satın alıp almadığınızı öğrenebilirsiniz.

Ürün anahtarı etkinleştirme nasıl yapılır?​

Başlangıç düğmesini ve ardından Ayarlar > Sistem > Etkinleştirme öğesini seçin. Ürün anahtarını değiştir’i seçin. COA’daki ürün anahtarını girin ve yönergeleri izleyin.

Windows Home mi pro mu?​

Ev kullanıcısı için Windows 10 Home daha uygun bir işletim sisteminidir . Windows 10 Pro daha çok ofis, iş ortamları için tasarlanmıştır ve bunun için özellikleri vardır. Evde Windows 10 Pro kullanırsanız boşuna, hiç kullanmayacağınız özelliklere sahip olursunuz. Ev kullanıcıları Windows 10 Home seçmelidir.
Windows Lisans süresi yakında dolacak ne demek?
Windows 10 işletim sistemi yüklü bilgisayarınızda bir donanım değişikliği yaptıysanız ya da yüklü olmayan bir bilgisayara Windows 10 işletim sistemi yüklediyseniz ‘Windows Lisansınızın Süresi Yakında Dolacak’ uyarısı ile karşılaşabilirsiniz. Bu uyarının anlamı, Windows’un yüklendiği ancak etkileştirilmediğidir.

Windows 11 e nasıl yüklenir?​

Windows 11’i Update aracılığıyla yükleme “Ayarlar” butonuna tıklayın. “Güncelleştirme ve Güvenlik” seçeneğine tıklayın. Sol tarafta yer alan menüde bulunan “Windows Update” menüsünde bulunduğunuzdan emin olun. Bilgisayarınız destekliyorsa, önünüzdeki ekranda Windows 11’in indirilebileceğini göreceksiniz.

Windows 10 ürün anahtarı nasıl bulunur?​

1. Komut İstemi ile Lisans Anahtarı Öğrenme
- Görev Çubuğu’nda yer alan arama kutusuna tıklayın.
- Komut İstemi yazın.
- Arama sonuçlarının sağ kısmındaki “Yönetici olarak çalıştır” yazısına tıklayın.
- “wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey” kodunu yazın.
- Son olarak “Enter” tuşuna basın.
Windows 10 ürün anahtarı nerede bulabilirim?
Kayıt Defteri Düzenleyicisi’nde sırayla HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion klasörlerini açın ve son açılan pencerede DigitalProductID dosyasını bulun. Burada ürün anahtarınız düz bir metin olarak görünmeyecek ancak sürücü tarafından algılacaktır.

Windows 10 aktivasyon kodu nasıl girilir?​

Windows tuşu + I kısayolunu kullanarak Ayarlar’ı açıyoruz ve Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme > Ürün anahtarını değiştir adımlarını izliyoruz. Açılan ekranda size verilen 25 haneli ürün anahtarını giriyoruz ve İleri tuşuna tıklıyoruz. Windows etkinleştirildi uyarısından sonra ekranı kapatabilirsiniz.

Windows 10 ürün anahtarını nasıl bulabilirim?​

Windows 10 Pro mu daha iyi Windows 10 Home mi?

Windows 10 home ücretsiz mi?​

Windows 10 işletim sistemine ücretsiz yükseltme işlemleri 31 Aralık 2017 tarihinde sona ermiş bulunmaktadır. Bu sebepten dolayı önceki bir Windows sürümünden, Windows 10’a ücretsiz yükseltme gerçekleştirmek imkansızdır. Windows 10 işletim sistemini kullanabilmeniz için Microsoft Store üzerinden satın almalısınız.

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı neden olur?​

Lisans anahtarı nasıl bulunur?
Genellikle ürün anahtarı, Windows’un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, bir etikette veya Windows’un içinde geldiği kutudaki bir kartta bulunur. Windows bilgisayarınıza önceden yüklenmiş olarak geldiyse, ürün anahtarının cihazınızdaki bir etiket üzerinde olması gerekir.

Windows 10 lisans kaç gün kaldı?​

Windows Lisans Detaylı Bilgileri Öğrenmek için ; slmgr.vbs -dlv komutunu Çalıştır penceresine yazarak çalıştırınız. Windows Lisans Geçerlilik Süresini Öğrenmek için : slmgr.vbs -xpr komutunu yazarak Öğrenebilirsiniz.

Microsoft ürün Kodu nasıl bulunur?​

Komut istemi ile Windows 10 ürün anahtarı öğrenme:
- Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın.
- Adım #2: “cmd” yazın ve aratın.
- Adım #3: Komut İstemi ekranı açılacak.
- Adım #4: Buraya aşağıdaki satırları yazın ve Enter’a basın.
- Adım #5: Bir süre bekleyin.
Windows 10 süresi ne kadar?
Kullanım süresi ile ilgili olarak bir yıl boyunca ücretsiz yazıyor.

Windows Lisans süresi yakında dolarsa ne olur?​

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak uyarısı nasıl çözülür?​

Windows Lisansınızın Süresi Yakında Dolacak Uyarısının Çözümü Nedir?
- 1- Windows Başlat simgesini tıklayın.
- 2- Daha sonra dişli çark Windows Ayarlar simgesini tıklayın.
- 3- Ayarlar penceresinde Hesaplar’ı tıklayın.
- 4- Microsoft hesabı ekle’yi seçin.
- 5- Eğer bir Microsoft hesabınız varsa girin.
Windows 10 dijital lisansı nasıl aktif edilir?
Dijital lisansınız veya ürün anahtarınız yoksa Başlangıç düğmesine gidin, ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Etkinleştirme ‘yi seçin. Ardından Windows 10 dijital lisansı satın almak üzere Microsoft Store uygulamasına gitmek için Store’a Git’i seçin.

Windows lisans kodu nerede yazar?​

Windows orjinal olup olmadığını nasıl anlarız?​

Bunun için klavyenizden Windows+R tuşuna bastıktan sonra gelen komut istemcisi penceresine slmgr /xpr yazıp enter yaptığınızda makina kalıcı olarak etkinleştirildi uyarısı bulunuyorsa, işletim sisteminiz orjinal demektir.
Windows orijinal değilse ne olur?
Windows XP’in orjinal olmazsa, var olan Windows programlarının (Internet Explorer, Windows Media Player) yeni sürümlerini kullanamazsın. İşletim sistemi güncelleştirmelerini yapamazsın. Bazı programlarda gereken doğrulamaları kullanamazsın.

Windows 10 neden Etkinleştirilemiyor?​

Bu hataları neden görebileceğinize ilişkin nedenler: Windows’u etkinleştirmek için kullanılamayan bir ürün anahtarı girmişsinizdir. Farklı bir ürün anahtarı girin veya yeni bir ürün anahtarı satın alın. Windows 10 sürümüne yükselttiniz ancak etkinleştirme sunucuları meşguldü.

Windows 10 dijital lisans nerede yazar?​

Windows 10 Ayarları’nda dijital lisansın olup olmadığı hızlıca kontrol edilebiliyor. Burada işlemi gerçekleştirmek için Ayarlar / Güncelleştirme ve Güvenlik / Etkinleştirme yolunu izlemek yeterli.
Windows 10 lisansı Windows 11 de geçerli mi?
Evet, orijinal bir Windows 10 lisans anahtarınız varsa ve bu Windows 10’un aynı sürümü (Ev, Pro… vb.) içinse, Windows 11’i etkinleştirmek için bunu kullanabilirsiniz.

Windows 10 etkinleştirme kodu nerede yazar?​

Windows ürün anahtarı hangi dosyada?​

Peki ürün anahtarı bilgisayarın neresinde tutulur? ürün anahtarı bilgisayarlarda “C:\ windows\system32\config\software” dosyası içerisinde saklanır. Bu dosyalara baktığınızda kilitli olarak görünecektir.
Windows etkinleştirme kodu nerede yazar?

Geri