Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows lisans suresi doldugunda ne olur?

Editör

Yeni Üye

Windows lisans süresi dolduğunda ne olur?​

Lisans süresi dolacak uyarısı işletim sistemi hakkında verilen bir uyarıdır. Windows artık 7 ve 8 işletim sistemlerini kullanmamaktadır. Bu sebeple bu işletim sistemleri için güncelleme vermiyor. Örneğin işletim sistemi zarar görmüş olabilir.

Lisans süresi yakında dolacak uyarısı ne demek?​

Windows lisansınızın süresi yakında dolacak hatası alıyorsanız sorun Windows 10 lisans bilginizin bir şekilde zarar görmüş olması olabilir. Özellikle Windows 7, Windows 8 gibi işletim sistemlerinden Windows 10’a yükseltme yaparak geçiş yaptıysanız o zaman muhtemelen ürün anahtarı da girmemişsiniz demektir.

Lisans süresi ne demek?​

Lisans süresi ne demek?
Lisans süresi e-ticaret sitenizin açıldığı tarihten itibaren geçerli olan, sözleşmenizde belirtilen 1 yıllık kullanım sürenizdir diyebiliriz. Lisans süresi her yıl yenilenmektedir.

Windows Lisans süresi ne zaman bitiyor?​

Windows Lisans Detaylı Bilgileri Öğrenmek için ; slmgr.vbs -dlv komutunu Çalıştır penceresine yazarak çalıştırınız. Windows Lisans Geçerlilik Süresini Öğrenmek için : slmgr.vbs -xpr komutunu yazarak Öğrenebilirsiniz.

Windows 10 en son ne zaman bitecek?​

*Windows 10, sürüm 1803, Enterprise, Education ve IoT Enterprise sürümleri için destek 11 Mayıs 2021 tarihinde sona erecektir.

Windows lisansı nasıl etkinleştirilir?​

Windows lisansı nasıl etkinleştirilir?
Windows 10’da etkinleştirme durumunu denetlemek için Başlangıç düğmesini seçin ve ardından Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik’i seçin ve ardından Etkinleştirme ‘yi seçin. Etkinleştirme durumunuz Etkinleştirme’nin yanında listelenecektir. Etkinsiniz.

Windows 10 desteği ne zaman bitiyor?​

Windows 10 1909 desteği ne zaman bitiyor?​

Windows 10 sürüm 1909, 11 Mayıs 2021 tarihinde hizmet sonuna ulaşacaktır. Bu, Windows 10’un Kasım 2019’da yayımlanan aşağıdaki sürümleri için geçerlidir: Windows 10 Ev, sürüm 1909. Windows 10 Pro, sürüm 1909.

**Windows lisans süresi dolduğunda ne olur?**

Windows lisans süresinin dolduğunda, genellikle sistem kullanıcıları uyarılar alırlar ve bazı kısıtlamalarla karşılaşırlar. Bunlar şunları içerebilir:
1. **Aktivasyon Uyarıları:** Bilgisayarınızda lisans süresinin dolduğuna dair uyarılar alırsınız ve aktivasyon yapmanız istenir.

2. **Siyah Ekran:** Lisans süresi dolduğunda, masaüstü arkaplanınız siyah olabilir ve kullanıcı arayüzünde kısıtlamalar olabilir.

3. **Güncelleme Almama:** Lisans süresi dolduğunda, genellikle işletim sistemi güncellemelerini alamazsınız. Bu durum güvenlik açıklarınızı artırabilir ve sistem istikrarını etkileyebilir.

Bunlar genel olarak lisans süresinin dolduğunda karşılaşılabilecek durumlar. Lisansınızı güncel tutmak, sistem güvenliği ve performansı açısından önemlidir.

Uyarınızı aldıktan sonra lisansınızı yenilemek veya güncellemek için Microsoft'un resmi kanallarını kullanmanız önemlidir. Lisanssız yazılım kullanımı yasalara aykırı olabilir ve güvenlik risklerini artırabilir.

Geri