AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows etkinlestirme hatasi neden olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows etkinleştirme hatası neden olur?​

Bu hataları neden görebileceğinize ilişkin nedenler: Windows’u etkinleştirmek için kullanılamayan bir ürün anahtarı girmişsinizdir. Farklı bir ürün anahtarı girin veya yeni bir ürün anahtarı satın alın. Windows 10 sürümüne yükselttiniz ancak etkinleştirme sunucuları meşguldü.
Windows 10 da nasıl yardım alınır hatası çözümü?
Windows 10 uyarılarında nasıl yardım alınacağını devre dışı bırakma adımları

Windows 10 Administrator nasıl açılır?​

- Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar’ı seçin.
- Aile ve diğer kullanıcılar’ın altında hesap sahibinin adını seçin (adın altında “Yerel hesap” ifadesini görüyor olmalısınız) ve ardından Hesap türünü değiştir’i seçin.
- Hesap türü’nün altında Yönetici’yi ve ardından Tamam’ı seçin.
- Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.
Windows etkinleştirme olmazsa ne olur?
Windows 10’u etkinleştirmezsen hiç bir şey olmaz. Sadece ekranda sürekli etkinleştirmediğine dair bir uyarı görürsün. Bir de kişiselleştirme yapamazsın. Arkaplanı değiştirme, renk değiştirme, tema değiştirme gibi şeyleri yapamazsın.
Etkinleştirme, Windows kopyanızın orijinalolduğunu ve Microsoft Yazılımı Lisans Koşullarının izin verdiği sayıdan daha fazla cihazda kullanılmadığını doğrulamaya yardımcı olur.
Windows 10 da yardım nasıl alınır?
support.microsoft.com – support.microsoft.com/windows adresine giderek daha karmaşık sorunların yanıtlarını bulun, farklı kategorilerdeki destek içeriklerine göz atın ve destek birimiyle iletişime geçin.

Windows 10 Administrator nedir?​

Daha önceki Windows sürümlerinde olduğu gibi Windows 10’da da gizli bir yönetici hesabı vardır. Bu hesap bilgisayar üzerinde tam yetkiye sahiptir. Bu hesap ile her türlü değişikliği yapabilir ve bilgisayarda mevcut olan bütün klasörlere ulaşabilirsiniz.
Administrator nasıl girilir?
Başlat Butona basıp program ve dosya ara kısmına CMD komutu yazıyoruz. Komut dosyası geldiğinde üzerine gelip farenin sağı ile Yönetici olarak çalıştır olarak çalıştırıyoruz. Açılan Dos Penceresine Administrator Hesabını Aktif etmek için net user administrator /active:yes komutunu yazıyoruz .

Windows 7 ürün etkinleştirme nasıl yapılır?​

Windows 7’yi telefonla etkinleştirmek için:
- Başlangıç düğmesini seçip , Bilgisayar’a sağ tıklayın, Özellikler’i ve ardından Windows’u şimdi etkinleştir’i seçin.
- Bana başka etkinleştirme yolları göster’i seçin.
- Windows 7 ürün anahtarınızı girip İleri’yi seçin.
- Otomatik telefon sistemini kullan’ı seçin.

Geri