AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 8 İçin Hangi İtunes?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

theking

Yeni Üye

Windows 8 için hangi iTunes uygulamasını kullanmalıyım? Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu iTunes sürümleri arasında seçim yapmak zor olabilir. iTunes indirmek için resmi Apple web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Windows 8 uyumlu iTunes sürümünü indirip kurduktan sonra müzik, film ve diğer medya dosyalarınızı kolayca yönetebilirsiniz. iTunes ile müzik koleksiyonunuzu düzenleyebilir, albüm kapaklarını güncelleyebilir ve favori şarkılarınızı çalma listelerine ekleyebilirsiniz. Ayrıca iTunes Store üzerinden yeni müzikler keşfedebilir ve satın alabilirsiniz. Windows 8 kullanıcıları için en iyi iTunes deneyimini yaşamak için güncel sürümü tercih etmelisiniz.
İçindekiler

Windows 8 İçin Hangi İtunes Kullanılabilir?​

Windows 8 işletim sistemi için kullanabileceğiniz çeşitli iTunes seçenekleri bulunmaktadır. Bunlar arasında en popüler olanlar iTunes programı ve Microsoft Store üzerinden indirilebilen iTunes uygulamasıdır.

Windows 8’de iTunes Nasıl İndirilir ve Kurulur?​

Windows 8 işletim sisteminde iTunes’i indirip kurmak oldukça basittir. İlk olarak, iTunes’in resmi web sitesini ziyaret edebilir veya Microsoft Store’dan iTunes uygulamasını indirebilirsiniz. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra, indirilen dosyayı açarak kurulum sürecini başlatabilirsiniz. Kurulum sihirbazı size adım adım rehberlik edecektir.

Windows 8’de iTunes Nasıl Güncellenir?​

iTunes’in Windows 8 işletim sisteminde güncellenmesi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
– iTunes programını açın.
– Üst menü çubuğunda “Yardım” seçeneğini tıklayın.
– Açılan menüden “Güncellemeleri Denetle” seçeneğini seçin.
– Eğer güncelleme mevcutsa, iTunes sizi güncelleme sürecine yönlendirecektir.
– Güncelleme tamamlandığında, iTunes’in en son sürümü kullanıma hazır olacaktır.

Windows 8’de iTunes Nasıl Kaldırılır?​

Windows 8 işletim sisteminde iTunes’i kaldırmak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
– Başlat menüsünde “Denetim Masası”nı açın.
– Denetim Masası’nda “Programlar” seçeneğini tıklayın.
– “Programları Kaldır” seçeneğini seçin.
– Program listesinden iTunes’i bulun ve üzerine sağ tıklayın.
– Açılan seçeneklerden “Kaldır”ı seçin ve talimatları izleyin.
– Kaldırma işlemi tamamlandığında, iTunes bilgisayarınızdan kaldırılmış olacaktır.

Windows 8’de iTunes Nasıl Senkronize Edilir?​

Windows 8 işletim sisteminde iTunes ile cihazınızı senkronize etmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
– Cihazınızı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
– iTunes sol üst köşesindeki cihaz simgesine tıklayın.
– Sol menüden senkronize etmek istediğiniz içerikleri seçin (örneğin müzik, fotoğraf, video vb.).
– Senkronize etmek için “Uygula” veya “Senkronize Et” seçeneğini tıklayın.
– Senkronizasyon işlemi tamamlandığında, cihazınızda ve iTunes’ta aynı içerikler bulunacaktır.

Windows 8’de iTunes Yedekleme Nasıl Yapılır?​

Windows 8 işletim sisteminde iTunes ile cihazınızı yedeklemek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
– Cihazınızı USB kablosuyla bilgisayara bağlayın.
– iTunes sol üst köşesindeki cihaz simgesine tıklayın.
– Sol menüden “Genel” sekmesini seçin.
– “Yedekleme” bölümünde “Bu bilgisayara yedekle” seçeneğini işaretleyin.
– Yedeklemek istediğiniz içerikleri seçin (örneğin uygulamalar, fotoğraflar, mesajlar vb.).
– Yedeklemeyi başlatmak için “Yedekle” seçeneğini tıklayın.
– Yedekleme işlemi tamamlandığında, cihazınızın verileri güvende olacaktır.

Windows 8 İçin Hangi İtunes?​

Windows 8 için iTunes ile müzik ve video içeriklerinizi yönetebilirsiniz.
iTunes, Windows 8 işletim sistemiyle uyumlu olarak çalışmaktadır.
iTunes üzerinden Windows 8 için uygulama ve oyun indirebilirsiniz.
Windows 8 kullanıcıları, iTunes ile podcast’leri takip edebilir ve indirebilir.
iTunes ile Windows 8 üzerinde müzik ve video içeriklerinizi senkronize edebilirsiniz.

iTunes, Windows 8 ile uyumlu olarak çalışan bir müzik ve video yönetim programıdır.
Windows 8 kullanıcıları, iTunes üzerinden müzik, film ve TV şovları satın alabilir.
iTunes ile Windows 8 üzerinde müzik ve video içeriklerinizi oynatabilirsiniz.
Windows 8 kullanıcıları, iTunes üzerinden Apple Music aboneliği satın alabilir ve dinleyebilir.
iTunes ile Windows 8 üzerinde müzik ve video içeriklerinizi senkronize edebilirsiniz.

Geri