AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 8 gelismis baslangic menusu nasil acilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows 8 gelişmiş başlangıç menüsü nasıl açılır?​

Düğmeler çubuğunun altındaki Bilgisayar ayarlarını değiştir öğesine tıklayın ve Bilgisayar ayarları penceresinin solundaki dikey seçenek listesinden Genel öğesini seçin. Gelişmiş Başlangıç öğesini bulun ve seçin; ardından Yeniden Başlat öğesine tıklayın.
Windows 8.1 Nasıl Kurulur?
Windows 8.1 format atma aşamaları:
- Adım #1: Windows 8.1 kurulum sihirbazında dil ve zaman seçimlerinizi yapın.
- Adım #2: Sağ altta bulunan “İleri” tuşuna tıklayın.
- Adım #3: “Şimdi yükle” butonuna tıklayın.
- Adım #4: Windows 8.1 ürün anahtarınızı girin.
- Adım #5: Kullanıcı sözleşmesini onaylamanız gerekecek.

Windows 8.1 yüklenir mi?​

Temmuz 2019’dan itibaren Windows 8 Mağazası resmi olarak kapatıldı. Windows 8 Mağazası’ndan artık uygulama yükleyemez veya güncelleştiremeseniz de, önceden yüklenmiş olanları kullanmaya devam edebilirsiniz. Ancak, Windows 8 Ocak 2016’dan bu yana desteklenmediğinden, Windows 8.1’e ücretsiz güncelleştirmenizi öneririz.
Gelişmiş başlangıç menüsü nasıl açılır?
Gelişmiş Önyükleme Seçenekleri ekranı, Windows ‘un gelişmiş sorun giderme modlarında başlamasını sağlar. Bilgisayarınızı açıp Windows başlamadan önce F8 tuşuna basarak menüye erişebilirsiniz.
Windows 8 kurulum ekranında Repair your computer / Bilgisayarınızı onarın seçin. Bir sonraki ekranda Troubleshoot / Sorun giderme’yi seçin. Sorun giderme ekranında ‘Advanced Options / Gelişmiş Seçenekleri seçin. Bu ekranda Automatic Repair / Otomatik Onarmayı seçebilirsiniz.
Windows 8.1 nasıl etkinleştirilir CMD?
Windows başlat düğmesine veya arama bölümüne tıklayın cmd yazıp aratın. Çıkan sonuşlardan Komut İstemi – Yönetici olarak çalıştır seçeneğini tıklayın. Lisans Anahtarını Yüklemek İçin “slmgr /ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX” komutunu kullanın.

Windows 8 için kaç GB alan gerekli?​

Sistem gereksinimleri
Windows 8.1 ne zaman sona erecek?
Windows 7 / 8.1 sürücüleri, gerektiğinde 2020 ve 2023 Ocak aylarına kadar indirilmeye devam edecektir.

Windows 8.1 de güvenli mod nasıl açılır?​

Sorun Gider > Gelişmiş seçenekler > Başlangıç Ayarları > Yeniden Başlat öğesini seçin . Bilgisayar yeniden başlatıldıktan sonra bir seçenekler listesi vardır. Bilgisayarı Güvenli Modda başlatmak için 4 veya F4 veya Fn+F4’ü (ekrandaki talimatları izleyerek) seçin.

Geri