AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 8 de nasil duvar kagidi yapariz?

Editör

Yeni Üye

Windows 8 de nasıl duvar kağıdı yaparız?​

Uygulamaya erişmek için Ayarlar düğmesini açın (Windows Tuşu + I tuşuna basarak Windows’un herhangi bir yerinde Ayarlar düğmesini hızlıca açabilirsiniz) Bilgisayar Ayarlarını Değiştir öğesini seçin. Kişiselleştirme kategorisine tıklayın, Başlangıç Ekranına tıklayın ve arka plan resmi ve renk düzeni seçin.

Bilgisayar ekranına duvar kağıdı nasıl yapılır?​

Arka plan duvar kağıdını seçme
- Henüz yapmadıysanız duvar kağıdı olarak kullanmak istediğiniz bir resmi (.png veya .
- Ekranınızın köşesinde Başlatıcı
- Dosyalar’ı tıklayın.
- Sol sütunda resminizin bulunduğu klasörü seçin.
- Duvar kağıdı olmasını istediğiniz resmi sağ tıklayın, ardından Duvar kağıdını ayarla’yı tıklayın.

Windows arka plan nasıl değiştirilir?​

Windows arka plan nasıl değiştirilir?
Masaüstü arka plan resminizi değiştirme
- Seçiminizi Kişiselleştirme > Ayarlar > Arka Planda > seçin.
- Arka planınızı kişiselleştirin öğesinin yanındaki listede Resim, Düz renkveya Slaytgösterisi öğesini seçin.

Masa üstü ekran görüntüsü nasıl değiştirilir?​

Masa üstü ekran görüntüsü nasıl değiştirilir?
Fotoğraflar uygulamasını açın. Birden fazla ekran kullanıyorsanız Fotoğraflar penceresini, değiştirmek istediğiniz masaüstüne sürükleyin. Kullanmak istediğiniz görüntüyü Kontrol tuşuna basarak tıklayın (veya sağ tıklayın). Kestirme menüsünden Paylaş’ı seçin, ardından alt menüden Masaüstü Resmi Yap’ı seçin.

Duvar kağıdı nasıl yapılır?​

– Yüzey kuru, temiz ve sağlam olmalıdır. Duvarda nem olmamalıdır. – Yüzeydeki kirlilikler temizlenmeli ve yüzeyin düzgünleştirilmesi için hafif olarak zımparalanmalıdır. Duvar yüzeyindeki çatlaklar varsa bunlar alçı sıva veya saten alçı ile kaplanmalı ve duvarın tüm yüzeyine saten alçı macun çekilip zımparalanmalıdır.

Hareketli arka plan resmi nasıl yapılır?​

Adım #1: Bilgisayarınızdan Microsoft Store’u açın. Adım #2: Desktop Live Wallpapers programını indirin ve bilgisayarınıza kurun. Adım #3: Bilgisayarınıza hareketli masaüstü arka planı videoları indirin. Adım #4: Desktop Live Wallpapers üzerinden indirdiğiniz videoları çalıştırın.

Windows 7 duvar kağıdı nasıl yapılır?​

Windows 7 duvar kağıdı nasıl yapılır?
Denetim Masası , Görünüm ve Kişiselleştirme’yi ve ardından Masaüstü Arka Planını Değiştir’i tıklatarak masaüstü arka planını değiştirin .

Windows 7 de arka plan resmi nasıl değiştirilir?​

Windows 7 de arka plan resmi nasıl değiştirilir?

Masa üstü ekran görüntüsü nasıl alınır?​

Tam ekran görüntüsü almak için klavyenizdeki Print Screen tuşuna (PrtScn veya PrtScrn olarak da etiketlenmiş olabilir) basın. Bu tuş , klavyenin üst kısmında F tuşlarının sağında (F1, F2, vb.)

Duvar kağıdı ne ile yapıştırılır?​

Duvar kağıdı yapıştırıcısı olarak en çok tercih edilen yapıştırıcı türü toz tutkaldır. Toz tutkallar hem yapıştırma gücü hem de pratikliği ile tercih edilmektedir.

Duvar kağıdı hangi duvara uygulanır?​

Duvar kağıdı hangi duvara uygulanır?
Yüzey farketmeksizin duvar, ahşap, alçı gibi yüzeylere duvar kağıdı yapıştırabilirsiniz. Aslında, gerekli ön hazırlıkları yaptıktan sonra nereyse tüm yüzeylere duvar kağıdı yapıştırabilirsiniz. Bildiğiniz gibi bir yüzeye duvar kağıdı yapıştırabilmek için yüzeyin oldukça düzgün olması gerekir.

Windows 10 hareketli arka plan nasıl yapılır?​

Windows 10 hareketli arka plan nasıl yapılır?

Windows 8'de duvar kağıdı yapmak oldukça kolaydır. İşte adım adım nasıl yapılacağı:

1. Ayarlar'a erişmek için Windows Tuşu + I tuşlarına basarak Ayarlar düğmesini açın.
2. Açılan pencereden "Bilgisayar Ayarlarını Değiştir" öğesini seçin.
3. Kişiselleştirme kategorisine tıklayın.
4. Başlangıç Ekranına tıklayın.
5. Arka plan resmi ve renk düzenini seçmek için istediğiniz seçenekleri kullanın.

Duvar kağıdı yapma işlemi Windows 8'de bu kadar basittir. Ayrıca, hareketli arka plan resmi yapmak isterseniz de aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Microsoft Store'u açın.
2. "Desktop Live Wallpapers" programını indirin ve bilgisayarınıza kurun.
3. Bilgisayarınıza hareketli masaüstü arka planı videoları indirin.
4. "Desktop Live Wallpapers" üzerinden indirdiğiniz videoları çalıştırın.

Herhangi bir sorunuz ya da başka bir konuda yardıma ihtiyacınız varsa çekinmeden sorabilirsiniz!

Geri