AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 8 De Denetim Masasına Nasıl Girilir?

SoruCevap

Yeni Üye

Windows 8’de Denetim Masasına nasıl girilir? İlk olarak, masaüstü simgesine tıklayın. Ardından, Başlat menüsünü açmak için Windows tuşuna basın. Başlat menüsünde Denetim Masası’nı arayın ve tıklayın. Denetim Masası penceresi açılacak. Burada, bilgisayarınızın ayarlarını değiştirebilir ve yönetebilirsiniz. Örneğin, ağ bağlantılarını yapılandırabilir, ses ayarlarını değiştirebilir veya programları kaldırabilirsiniz. Denetim Masası, Windows 8’de kullanıcıların sistemlerini kişiselleştirmelerine ve yönetmelerine olanak tanır. Bu özellikleri kullanarak bilgisayarınızı daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz.
İçindekiler

Windows 8 De Denetim Masasına Nasıl Girilir?​

Windows 8 işletim sisteminde Denetim Masası’na erişmek oldukça kolaydır. Bunun için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:
1. Başlat ekranını açın. Bunun için klavyenizdeki Windows tuşuna basabilir veya ekranın sol alt köşesindeki Windows logosuna tıklayabilirsiniz.
2. Başlat ekranında bulunan arama çubuğuna “Denetim Masası” yazın.
3. Arama sonuçları arasında Denetim Masası’nı bulun ve üzerine tıklayın.
4. Denetim Masası açılacaktır ve buradan sistem ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.
Denetim Masası, Windows işletim sisteminin pek çok önemli ayarının yapıldığı bir kontrol panelidir. Buradan kullanıcı hesaplarını yönetebilir, ağ bağlantılarını yapılandırabilir, cihazlarınızı yönetebilir ve daha birçok işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Denetim Masası’nın kullanımı oldukça önemlidir ve Windows 8 kullanıcıları için vazgeçilmez bir araçtır.
Windows 8 işletim sisteminde Denetim Masası’na erişmek için yukarıdaki adımları takip etmeniz yeterlidir. Bu sayede sisteminizdeki ayarları kolayca düzenleyebilir ve istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.

Windows 8 De Denetim Masasına Nasıl Girilir?​

Windows 8 de Denetim Masasına nasıl girilir?
Denetim Masası, Windows 8’de Ayarlar menüsünden erişilebilir.
Arama çubuğuna “Denetim Masası” yazarak da Denetim Masasına ulaşabilirsiniz.
Denetim Masasına hızlıca erişmek için Windows tuşu + X kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
Denetim Masasına sağ tıklayarak da erişebilir ve kısayol oluşturabilirsiniz.

Windows 8‘de Denetim Masasına nasıl girilir?
Denetim Masası, Windows 8’de Ayarlar menüsünden erişilebilir.
Arama çubuğuna “Denetim Masası” yazarak da Denetim Masasına ulaşabilirsiniz.
Denetim Masasına hızlıca erişmek için Windows tuşu + X kombinasyonunu kullanabilirsiniz.
Denetim Masasına sağ tıklayarak da erişebilir ve kısayol oluşturabilirsiniz.

Geri