AdBlock kullandığınızı tespit ettik.

Bu sitenin devam edebilmesi için lütfen devre dışı bırakın.

Windows 8 Arka Planları

haberci

Yeni Üye
Windows 8 Arkadaki plan Resimleri
Windows'un yeni işletim sistemi Windows 8 duvar kağıtlarını kendi bilgisayarınızda kullanabilirsiniz Tümü fazla şık ve aşağı bulunan birbirinden güzel arka planları tercih ederek bilgisayarınızın ekranını daha da canlandırabilirsiniz
*

Windows 8 işletim sistemi, estetik ve çeşitli arka plan resimleri ile bilgisayarınızın masaüstünü kişiselleştirmenize olanak tanır. Windows 8'in standart arka planları dışında, kendi seçtiğiniz veya indirdiğiniz resimleri masaüstü arka planı olarak ayarlayabilirsiniz.

Windows 8 ile birlikte gelen arka planların yanı sıra, internet üzerinden birçok farklı tema ve duvar kağıdı indirebilirsiniz. Bu sayede bilgisayarınızın ekranını dilediğiniz gibi kişiselleştirebilirsiniz. Windows Mağaza'dan da farklı arka plan uygulamaları indirerek bilgisayarınızın ekranına yeni ve çeşitli görüntüler ekleyebilirsiniz.

Bunun dışında, kendi resim dosyalarınızı kullanarak özgün bir masaüstü arka planı oluşturabilir ve bunu Windows 8'de kullanabilirsiniz. Bunun için istediğiniz resmi açın, sağ tıklayarak "Kullan Resim Olarak" veya "Arka Plan Olarak Kullan" seçeneklerinden birini seçerek masaüstü arka planı olarak ayarlayabilirsiniz.

Windows 8'in sunduğu kişiselleştirme seçenekleriyle bilgisayarınızı daha da özelleştirebilir ve kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. İşletim sistemi üzerinde dilediğiniz gibi değişiklik yaparak ekranınızı renklendirebilirsiniz. Umarım bilgilerim size yardımcı olur!

Geri