Hoş Geldin!

Bize kaydolarak topluluğumuzun diğer üyeleriyle tartışabilir, paylaşabilir ve özel mesaj gönderebilirsiniz.

Şimdi Kaydolun!

Windows 7 Ultimate Urun anahtarini nereden bulabilirim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Admin

Yönetici
Site Sorumlusu

Windows 7 Ultimate Ürün anahtarını nereden bulabilirim?​

Genellikle ürün anahtarı, Windows’un fiziksel bir kopyasını satın aldıysanız, bir etikette veya Windows’un içinde geldiği kutudaki bir kartta bulunur.

Windows 7 Ultimate etkinleştirme nasıl yapılır?​

Pencerenin altındaki “Windows’u şimdi etkinleştir” bağlantısına tıkla. Etkinleştirme menüsünden “Bana başka etkinleştirme yolları göster” seçeneğini seç. İstendiğinde Windows 7 ürün anahtarını gir. Windows kopyanı etkinleştirmek için 25 karakterlik geçerli bir ürün anahtarı girmen gerekir.
Windows 7 ürün anahtarı nasıl yapılır?
Çözüm
- Not Defteri’ni başlatın.
- Aşağıdakileri bir Not Defteri penceresine kopyalayıp yapıştırın.
- Dosya -> Farklı Kaydet’i seçin.
- productkey.vbs dosyasını adlandırın ve Kaydet ‘i tıklayın.
- Dosya kaydedildikten sonra dosyaya çift tıklayın, açılır pencere ürün anahtarını gösterecektir.

Windows ürün anahtarı olmazsa ne olur?​

Orijinal Windows 10 yüklerken bir ürün anahtarı girmezseniz (“Ürün anahtarım yok” seçeneğine tıklayın) ve bilgisayarınıza 10-ka dijital lisans atanmamışsa veya UEFI’de bir anahtarınız yoksa (hatta işletim sisteminin daha eski bir sürümünden itibaren), çok az sınırlamayla neredeyse tamamen işlevsel bir sistem elde …

Windows 7 Ultimate Ürün Anahtarı nasıl girilir?​

Başlat > Denetim Masası > Sistem ve Bakım > Sistem tıklatarak Sistemi açın. Windows etkinleştirme altında etkinleştirme durumunuzu görebilirsiniz. Ayrıca Ürün anahtarını değiştirini tıklatarak ürün anahtarınızı değiştirebilirsiniz.
Windows 10 Pro ürün anahtarı olmazsa ne olur?
Windows 10 ürün anahtarınız yoksa yükleme sırasında lisans satın alma seçeneğiniz olacaktır.
1. Komut İstemi ile Lisans Anahtarı Öğrenme
- Görev Çubuğu’nda yer alan arama kutusuna tıklayın.
- Komut İstemi yazın.
- Arama sonuçlarının sağ kısmındaki “Yönetici olarak çalıştır” yazısına tıklayın.
- “wmic path SoftwareLicensingService get OA3xOriginalProductKey” kodunu yazın.
- Son olarak “Enter” tuşuna basın.

Geri